Hız sabitleyici taktırmak için 2004-2005 HB 1.5 veya 1.6 model Şase numarası yardım

şimdi tek tek yazayım.
1- Cruise Control düğmesinden aktif hale getirdim.

2- 90 Km hıza ulaştım. ve ''+'' tuşuna bastım. araç 90 a sabitlendi. Şimdi bu hızı 100 yapmak için ''+'' ya da 82 yapmak için ''-'' basmam lazım.

3- Bastığımda + ya da - ye hata var diyor ve devre dışı kalıyor.

Bunu dener misin? "+" "-" tuşların sınırlamadayken çalışıyor mu Eğer ki çalışıyorsa "+", "-" tuşlarda bir sorun yok demektir.

ilk devreye alırken çalışıyor. sonuçta çalışmasa ilk kitleme olayını yapamam. Kilitleyip 90 a ''0'' bastığımda devreden çıkıyor. ''R'' bastığımda tekrar 90 a getiriyor araba hızını. Buraya kadar herşey normal. Sadece 90 dan 100 e yada 80 e inerken ekranda değişme olmuyor ve hata veriyor.

ilk devreye alırken çalışıyor. sonuçta çalışmasa ilk kitleme olayını yapamam. Kilitleyip 90 a ''0'' bastığımda devreden çıkıyor. ''R'' bastığımda tekrar 90 a getiriyor araba hızını. Buraya kadar herşey normal. Sadece 90 dan 100 e yada 80 e inerken ekranda değişme olmuyor ve hata veriyor.

Şöyle yapalım. gösterge panelinin sol tarafındaki cruise düğmesini hız sınırlamaya (hız ayarlamaya değil, sınırlamaya) aldığında yani ekranda hız sınırlama aktif olduğunda.. "+" yada "-" ye bastığında yine devreden çıkma oluyor mu yada hata alıyor musun?

sınırlamaya aldığım zaman da aynı işi yapıyor ve yine devreden çıkıyor.

Vay arkadaş ben takıp deneyene kadar millet takmış deneme yapıyor:))

Bilgisayara bağlattınız mı? Hatanın nedeni gözükecektir diye düşünüyorum.

yok ancak cumartesi bağlatabilirim.

yok ancak cumartesi bağlatabilirim.

Tamamdır bence sorunu çözecek olan bağlatmanız olacak. Forumda debraj müşüründen kaynaklı sıkıntı yaşayan olmuştu. onu da bilgisayara bağlayınca verdiği hatadan bulmuşlardı sanırım. Yer olarak nerdesiniz?

Eğer ki İstanbul'daysanız kartal tarafına da yakınsanız direksiyon tuş takımı elimde var. olmadı onunla deneyebiliriz.

Sistemde bir sorun olsa cruise control sınırlama ışığı yanık kalır sürekli çünkü kontak açıldığında test eder bende o şekilde sen bir düğme ile dene olmazsa bilgisayardan cruise control yazılımı tekrar yüklet derim

Teşekkür ederim. Ancak Ankara'dayım

Geri