Hız sabitleyici taktırmak için 2004-2005 HB 1.5 veya 1.6 model Şase numarası yardım

yapılan da orjinal zaten, kimse sonradan takıldığını anlamayacaktır. Sizinde söylemenize gerek yok. Ayrıca şu an arabanız 1500 TL değerlendi.

Servisten aranmayı bekliyorum. Sorunumun giderilmesi için.. Airbag ışı sorununu servis katkı ile çözerse bu işlemlere başlayacağım.

Ben cruise control ü taktırdım. Çalıştırdık ancak ilk + ya bastığımda mevcut hızımda ki hıza sabitlenip gidiyor. Fakat + ya tekrar basınca devre dışı kalıyor. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba

Merhaba, Bilgisayara bağlattınız mı? hata kodu var mı?

Ben cruise control ü taktırdım. Çalıştırdık ancak ilk + ya bastığımda mevcut hızımda ki hıza sabitlenip gidiyor. Fakat + ya tekrar basınca devre dışı kalıyor. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba

Sanki ucu ters bağlamışsınız gibi geldi. Sag tarafdaki tuşta memory ve devre dışı var. sanki bunu yapıyormuş hissine kapıldım. Sizde ki yapı nasıl? Direkt olarak Döner kondaktör'den mi geliyor hız kabloları yoksa döner kondaktörün arkasındaki girişten mi aldın?

sol tarafta ''-''-''+'' tuşları sağ tarafta ''R''-''0'' var. 0 a basınca devreden çıkıyor. R ye basınca tekrar devreye giriyor control. Fakat 90 a sabitledim. + tuşuna basınca hata mesajı verip devreden çıkıyor.

Peki sınırlama çalışıyor mu? Sınırlamaya aldığında sınırlamayı koruyor mu?

"+" "-" tuşların sınırlamadayken çalışıyor mu yani.. Eğer ki çalışıyorsa "+", "-" tuşlarda bir sorun yok demektir.

Son düzenleme:

Nasıl yaptınız neler yaptınız? Biraz açıklar mısınız? aracınız modeli nedir?

şimdi tek tek yazayım.
1- Cruise Control düğmesinden aktif hale getirdim.

2- 90 Km hıza ulaştım. ve ''+'' tuşuna bastım. araç 90 a sabitlendi. Şimdi bu hızı 100 yapmak için ''+'' ya da 82 yapmak için ''-'' basmam lazım.

3- Bastığımda + ya da - ye hata var diyor ve devre dışı kalıyor.

Geri