Hız sabitleyici taktırmak için 2004-2005 HB 1.5 veya 1.6 model Şase numarası yardım

Bu arada durum cruise controlle alakalı olmadığı için airbag siparişini birazdan vereceğim. Son olarak döner kondaktör kaldı.

Bu arada durum cruise controlle alakalı olmadığı için airbag siparişini birazdan vereceğim. Son olarak döner kondaktör kaldı.

Airbag'ın görüntüsünü:)

attachment.php

hadi hayırlı olsun

Dün kargo çıkmamış olabilir dedi airbag için satın aldığım kişi.. Bakalım beklemedeyim. Geç olsun güç olmasın.

Döner kondaktör olan satan bildiğiniz bir yer var mı? HB için.. Cruise control far sensör yağmur sensörlü model için.

şimdi son durum nedir

Hayırlı olsun seninki orjinal oldu yani; )

şimdi son durum nedir

Servis uyarısının cruise control ile ilgili olmadığını anladıktan sonra.. Airbag siparişini dün vermiştim. ancak bugün yollayabileceğini söyledi satışı yapan kişi tek eksik döner kondaktör kaldı.

Bu arada Renault'a mail attım airbag ışığı sorunumun giderilmesi için.. Bir araba yıkamayla yaşanılacak bir şey değil sonuçta.. inşallah olumlu bakarlar.

Sonuç kondaktor i bulur bulmaz icraata geçeceğim.:) Airbag'ı gönderen arkadaş iyi niyetli beğenmezsen geri gönder dedi. Resimde neyse o diyor:) benim ki kadar temiz duruyor. inşallah resim yanıltmaz

Hayırlı olsun o zaman

Geri