Megane 2 Cruise Control (Hız Sabitleyici) Montajı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mobilman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ankara'da bilindik bir Renault (gayri resmi) servisine sordum. Orjinal isterseniz 3-4 bini buluyor, orjinale yakın ama kumandası dışarda bir şey isterseniz 1500 TL'yi buluyor dedi :)

Resimleri göremiyoruz aceba tekrar görme şansımız nedir? Yardımcı olunur mu

maalesef resimler elimde mevcut ama link olarak koyamıyorum.

Abi merhabalar ben de uygulamak istiyorum aracım 2012 clio 3 dci euro 5 eğer yapılabiliyorsa tabi, bana yardımcı olabilir misin nerede yaptırdığın konusunda bilgi verir misin? Bir de resimler olmadan konu hakikatten tam anlaşılamıyor maalesef. Naçizane bir öneri olarak, Google drive felan ekleyip linkini koysan olabilir aslında eğer yapabilirsen abi.

Merhaba Mobilman,

Resimleri mail olarak gönderebilirmisin, şimdiden teşekkür ederim.

serhateser@msn.com

Hocam merabalar aracim 2005 megane 2 hb antiquane yani en bos olani benim aracim icinde hiz sabitleme yapilabilirmi birde izmir veya aydinda tavsiye edebileceginiz bir usta varmi .

Hocam merabalar aracim 2005 megane 2 hb antiquane yani en bos olani benim aracim icinde hiz sabitleme yapilabilirmi birde izmir veya aydinda tavsiye edebileceginiz bir usta varmi .
Kardesim gunaydin. Aracin bana gelirse yapabilirim bu islemi. 4-5 saatlik bir islem ve onceden uygulama yaptigim araclar var. Forum kurallari geregi telefon veya grup ismi vermek dogru mu bilmiyorum ama ozelden ulasabilirsiniz.
Cem ARMUTCU
Mak. Müh.

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende de 2010model megane 2var ama cruise çontrol yok nerde yaptırabilirim bilgisi olan vat mi

Bende de 2010model megane 2var ama cruise çontrol yok nerde yaptırabilirim bilgisi olan vat mi
Tarafima ulasirsaniz ben yapiyorum

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri