Hız sabitleyici taktırmak için 2004-2005 HB 1.5 veya 1.6 model Şase numarası yardım

Yok maalesef çok saglıklı olmuyor. cünkü soketi kondaktor e takınca alabilecek yer kamıyor soket kondektore gömülüyor.
Kondaktörw gelen kabloların aşağıda biyerde soketi olabilir. Sen kondaktörün bi fotosunu çek bi bakalım.

Yarin inşallah:) deneyeceğim bakalım. Öncelikle airbag ve servis ışığı cok muhtemel kurcalığımız doner kondaktör e giren sokette olabilir.
Sabah alyan ile kapağı acmayı deneyeceğim kırmam umarım. Bİr de dediğim gibi aracı yıkkattırdım acaba sokette sıkıntı mı oldu? Ondan da emin değilim.

Yarin inşallah:) deneyeceğim bakalım. Öncelikle airbag ve servis ışığı cok muhtemel kurcalığımız doner kondaktör e giren sokette olabilir.
Sabah alyan ile kapağı acmayı deneyeceğim kırmam umarım. Bİr de dediğim gibi aracı yıkkattırdım acaba sokette sıkıntı mı oldu? Ondan da emin değilim.
Ek ak kablo dan sorun çıkarmaz donerkonnettor karşılığı bos çünkü

Ek ak kablo dan sorun çıkarmaz donerkonnettor karşılığı bos çünkü
Ek al derken hız sabitleyici için cekilen ve döner kondaktöre giren kablodan bahsediyorsunuz değil mi?

Az önce koltuk altlarına bir haylı mıncırdım ama onunla ilgili değil gibi.. Allah yardımcım olsun bakalım neler olacak.

Döner kondaktöre bi bak sorun orlarda gibi

Ek al derken hız sabitleyici için cekilen ve döner kondaktöre giren kablodan bahsediyorsunuz değil mi?
Evet ordan bahsediyorum sen ordaki sokete bir bak temassızlik olabilir

Bugun bilgisayara baglattım. Hız ayarlama ile ilgili değil. Temizlik yapan yıkamacının işi olduğu anlaşıldı. B1001 hatası veriyor. Sürücü tarafı ön bel kemeri gerdirici. Ateşleme devresi kesintisi.. Hatası var. Birde 1004 hatası vardı. Onu koltuk altındaki soketi söküp takarak hallettim. B1001 hatası kaldı. Servis ve airbag ışığı yanık durumda..

Bu konuda bilgisi olan var mı? Neden ne olabilir.

Geri