Hayatınızda Trafik Cezası Aldınız mı? Yorumlarınızı Bekliyoruz

daha ceza falan yemedik yemeyizde inşallah :)

malatya'da emniyet kemeri takmamaktan ve yine malatya'da roll yaparken radardan 2 hafta öncede denizliden dönerken kgs'de 2 lira kalmış ücret 3 lira mecburen kartı doldurcaz kapalı mecburen ogs kaçak geçiş çok şükür bu kadar ...

Senelerdir işim gereği sürekli araba kullanıyorum.

ilk cezam Kocaeli - Sakarya arası d100(e5) karayolunda saatte 102 km ile radara girdim.
Adama ne dediysem olmadı. Buseferlik yazalım dedi. Ben seni bidaha ne zaman göreceğimki zaten dedim dinlemedi.

Araç 2008 Transporterdı.
O bölgede şahin doğan çok olduğundan gel dedim 99 ile gitmesine izin verdiğiniz şu arabalarla 0-100 yapalım fren mesafesi ölçelim. yol tutuş testine tabi tutalım.... vs. vs.

Adam kuralları ben koymuyorum dedi. kesti cezayı. ilk ceza çok dokundu.
Ama geneldebütün gün trafikte olmama rağmen
kırmızı ışık, ters yön,emniyet kemeri, park cezası yok...

Kemerimi takarım, hızımı 95km/h ayarlarım, dönüş yoksa gider ilerden dönerim.
Trafikte sıkıştıran olmazsa sakin sakin giderim.

Sıkıştıran olduğunda o trafikte o arabayı yemezsem rahat edemem.

çok şükür daha yemedim. yersem filmlerden yerim. :) o yüzden bazen pişman oluyorum yaptırdığıma.

allahıma şükürler olsun şu ana kadr hiç cezam yok ehliyetim olmasmasına ragmen ne çevirilerden geçtim beni almadılar allah razı olsun hepsinde :D arabyı aldığımda şişli taksim okmeydanı sütlüce beykoz bahçelievler nbüyükçekmece kıraç bu tip yerle çok gittim ve makaslarımda cavabı :D ama ynede hiç ceza yemedm :D inş. bir sene dha beni idare etsinlerde ehliyeti aldıktan sonra yazsalar almadan yazarlarsa öperler yani :D:D:D:D

2004'ten berı ehlıyetım var
9Yasından beri Araba kullanıyorum
1kere ceza yedim o da Kemerden

Geri