Hayatınızda Trafik Cezası Aldınız mı? Yorumlarınızı Bekliyoruz

1 tane radar 2 tane yüksek sesli müzik yayını 1 tane sis farı :) pişmanım :D

O kadar arabayı kaçırdığımda Okmeydanı şişli taksim şişhane arası makaslara girerken hiç ceza yemedim çokta sarı-kırmızı arası geçtim ama hiç ceza yemedim EM şuan cezasız :)

Muayeneyi ruhsata işletmemek. 62TL

bende yedim 65 lira ççevreye zarardan 3 araç kiraladık el freni çekerken polis gördü 3 arabadan o çıkan sesi polis silah sandı çıkarın silahları diyor aha deddim ne oluyo :D neyseki sonra 65 yaazdı en aşşa :D

Daha önce hiç çevirilmemiştim dahada Xenonları yeni takmışım abi gidiyorum otobanda sisler falan açık avcılar gişelerden bir çıktım hemen eli attı gel gel diye :) Bende yanaştım ilk çevirme ehliyeti vurucağım diye suratına açtım camı bakalım biraz burdada film varmı dedi :) Sonra plakalara baktı,arka plaka mühürsüzdü biraz bekleyişten sonra çağırdı yanına normalde filmden 140 TL yazması gerekiyormuş ama iyi tarafına denk gelmişim 60 TL plakadan yazmıştı birde gülerek 15 gün içinde ödersem indirim olucağını hatırlattı sağolsun :)

allah allah benim arabayı niye hic ne filmden ne xenondan ne egzozdan ne mühürsüz applerden çevirmiyorlar :D önümdeki arabayı cevirdiler filmden bana geç dediler :D sürekli far sis acık gezerim ikiside xenon :D hatta gecen gün cevahire gidiyordum dogacn yanına arkamda polis arabası vardı kırmızı yandı bende karsı yone gecip bastım kırmızıda gectim (polisin arkamda oldugunu bile bile :D ) baktım polis arabası arkamdan abandı selektöre sirene allah ne verdiyse ama ben hic istifimi bozmadım oda gecti kırmızıda arkama yanastı caglayana kadar cıktık oyle bi ara yanıma kadar geldi felan actı camı arabaya bakıyor film oldugundan beni göremiyor tabi hiç bisey demedi durdurmadı bile tünele girdik o baska yone gitti bende sisli yönüne gittim :D efsunlu galiba benim araba :D

Bir tane yedik su zamana kadar 2004 yılıydı babamın dedesının cenazesıne yetısmek ıcın ankaradan giresuna gıdıyoduk.Connect vardı o sıralar 170 le radara gırmişiz :) ılerde cevırdıler kaç lira ödedik hatırlamıyorum

Şehir içi hız limitinden 2 kere..Şehirler arası limitten kayseri yolunda,mersin yolunda,ceyhan ve osmaniye yolunda..Alkolden ve yanlış parktan :)

eds cezam var aralık 2010 dan hala ödemedim :D

Geri