Hayatınızda Trafik Cezası Aldınız mı? Yorumlarınızı Bekliyoruz

sene 98 ehliyetim alındı,cezayı hatırlamıyorum,askere gidecektim alkolden arabayı yakaladılar düzcede,sene 2004 birdaha ehliyet gitti,alanyada cezayı yine hatırlamıyorum.bu arada bir kere kırmızı ışıktan yedim,manavgat ta sabahın 7 sinde 2 tane ışığı kırmızıda geçmişim kavşaktaki,hatırlamıyorum :) ve aralarda yaklaşık 10 kadar hız sınırı ihlalinden cezalar..........yani toplasak,belki bir 2.el araba parası eder :D ve bir ayrıntı daha,sene 2007 sanırım,antalya kemer yolu,gece nin bir vakti,önden bir selektör yandı,radarmış meğer,ilerde çevirdiler arkamdanda radar aracı paydos etti,2 vya 3 km.fazla hızlıymışım bayır aşağı,inat ettim ödemedim hala akibeti belli değil,araba satıldı gitti,bendede öyle bir borç görünmüyor :D

Hatta Polise dedimki ben İstanbulda 10 yıldır araba kullanıyorum bir defa ceza yemedim hehe...İznikde ceza yeseydim tuhaf olurdu hehe
Sen polisin iiyisine dek gelmssn JANDARMA durdurdu arkadasımın ehliyeti sorguladı ehliyet 5 yasında ceza yok .. Jandarma trafik Su arabayı kolacan edin cezası yok suna bi ceza bulalım diyor..

Yaya Olarak Aldım :)

ben sis farı acık olduug icin yedim gecenlerde sehir ici trafikte ısıklarda durdurdular sağa cek dediler fazla üstelemedim yazdılar cektım gitti 72 liracık

Eski Çalıştığım Yerde Kırmızı Işıkta Geçmeden Dolayı Yedim Direksiyonda Telefonla Konuşurken Yakalandım
DK Symbolle Bir Defa Kontrolsüz Araç Sollamadan Ceza Yedim

Toplamda 3 Ceza Yedim

Sağlam Paralardı Yanlız :D

ticari araçla hız 127 ceza 290 TL 5-6 ay önce... çok kötü geçirdiler :D

Cam filminden 2 kere :)
2 kerede yanls yere park :) içler acısı :D

bi park cezası bi sis cezası bide aşırı hız cezası yedim :D

çok şükür yok ama beklemedeyim :D

Daha önce hiç çevirilmemiştim dahada Xenonları yeni takmışım abi gidiyorum otobanda sisler falan açık avcılar gişelerden bir çıktım hemen eli attı gel gel diye :) Bende yanaştım ilk çevirme ehliyeti vurucağım diye suratına açtım camı bakalım biraz burdada film varmı dedi :) Sonra plakalara baktı,arka plaka mühürsüzdü biraz bekleyişten sonra çağırdı yanına normalde filmden 140 TL yazması gerekiyormuş ama iyi tarafına denk gelmişim 60 TL plakadan yazmıştı birde gülerek 15 gün içinde ödersem indirim olucağını hatırlattı sağolsun :)

Geri