Hayatınızda Trafik Cezası Aldınız mı? Yorumlarınızı Bekliyoruz

Tövbe aklım başıma geldi
Kolay kolay aynı hatalara düşmem
Caydırıcı özellikleri etkileyici oluyor
RS falan bahane
Ödediğim paralar şahane qw

O ceza geldi demek,vay canına adam gerçekten kilitlemiş size...

Tabi kitlemez mi
Dönerken basın bir 500 daha kitleyim size dedi
Dönerken 70Km ile döndük Silivriye qw

o kadar mobese eds olan yerden geçtim kırmızıda bi kere bile gelmedi ceza hatta arabayı ilk aldıgımız zamanlar eds olan kırmızıdan geçtim gelmedi hala ceza 2 sene oldu :D ama ilerde gelirmi bilmiom :D

Cezanın gelmesi gibi bir durumu beklemeyin
TC kimlik numarasına bile işliyor
Benim alkol cezası gözükmüyordu
Fakat TC kimlik numarasını girince bütün kirli çamaşırlar ortaya çıkabiliyor :D

Bir kez ceza yedim o da radar Bursa Yalova yolunda feribota yetişmeye çalışıyordum...:)

Ben aranızda UFO gören masum köylü gibi kaldım...Hiç ceza yemedim desem kaç kişi inanır..Ne kendi arabamla nede başkasının arabasıyla..Sicilim temiz yani hehe

2011 Kasım ayında ceza yiyecektim direkten döndüm :) İzniğe gitmiştik...Döner kavşak ada etrafında dönüp soldaki yola girdim..Dönüşte köşe başında aşure dağıtıyolardı :) Annem gördü dur dedi aşure alalım :) Ben hayt huyt yaptım olmadı sola döndüm yola girdim..Sonra geri geri yolun sol tarafına köşeye parkettim...Aşureyi aldık hayırlısıyla çıktım gidiyorum..300 metre sonra Trafik durdurdu...Bana tersden girdiğimi söyledi..Nerden bildiklerini düşünürken..Emniyet Amiri arabayı park halinde görmüş,arabanın duruş konumundan dolayı tersden girdiğimi düşünüp telsizle bildirmiş,ehliyet ruhsata baktılar Ruhsat temiz,ehliyet sicilide temiz olduğu için ben ceza beklerken Polislere yola nasıl girdiğimi nasıl parkettiğimi anlattım (arabada anneme dedim senin yüzünden ilk cezamı yiyecem sonra oda indi polise hayt huyt falan hehe)...Sonra ceza kesmeden bıraktılar...

Hatta Polise dedimki ben İstanbulda 10 yıldır araba kullanıyorum bir defa ceza yemedim hehe...İznikde ceza yeseydim tuhaf olurdu hehe

Ben aranızda UFO gören masum köylü gibi kaldım...Hiç ceza yemedim desem kaç kişi inanır..Ne kendi arabamla nede başkasının arabasıyla..Sicilim temiz yani hehe

2011 Kasım ayında ceza yiyecektim direkten döndüm :) İzniğe gitmiştik...Döner kavşak ada etrafında dönüp soldaki yola girdim..Dönüşte köşe başında aşure dağıtıyolardı :) Annem gördü dur dedi aşure alalım :) Ben hayt huyt yaptım olmadı sola döndüm yola girdim..Sonra geri geri yolun sol tarafına köşeye parkettim...Aşureyi aldık hayırlısıyla çıktım gidiyorum..300 metre sonra Trafik durdurdu...Bana tersden girdiğimi söyledi..Nerden bildiklerini düşünürken..Emniyet Amiri arabayı park halinde görmüş,arabanın duruş konumundan dolayı tersden girdiğimi düşünüp telsizle bildirmiş,ehliyet ruhsata baktılar Ruhsat temiz,ehliyet sicilide temiz olduğu için ben ceza beklerken Polislere yola nasıl girdiğimi nasıl parkettiğimi anlattım (arabada anneme dedim senin yüzünden ilk cezamı yiyecem sonra oda indi polise hayt huyt falan hehe)...Sonra ceza kesmeden bıraktılar...

hehehehe

2 kere sislerden 1 kere egzozdan ve hala daha aracta egzoz filim sisler (12000k) farlar (16000k) Monza kullanıyorum :eyv

Geri