Hayatınızda Trafik Cezası Aldınız mı? Yorumlarınızı Bekliyoruz

Yanlış hatırlamıyorsam 3 kere ceza yedim.
1. si arkadan çarptım. (o zamnlar kazalarda ceza kesiliyordu 50 tl)
2. si Kangoo I ile 108 km ile radara girdim. 150-200 civarı virşeydi
3. sü Clio ile bursa şehir içinde 73 km hızla radara girdim:sinirli 120 tl

Hayatimda sadece bir kere trafik cezasi yedim.oda 200tl.bursa-gemlik yolunda 105km radara girdim.kangoo da hiz limiti düşük oldugundan dolayi.ruhsatda kamyonet yazdigindan hiz limitide düşük oluyor.şuanda yeni düzenleme yapildimi bilmiyorum.ozaman öyleydi.

Günceel :)

Ben Yayan Olarak Ceza Yedim Sayılır'mı hihi

- Kırmızı Işıkta Karşıdan Karşıya Geçmek 54 TL Civarı Bir Şey Yazmıştı Polis Amca Ödemedim, Zaten Hiç Bir Yerde Çıkmıyor :cool:

1 tane mobesenin hemen sonrasında pusuya yatmış radara 99 km/h ile girmişim (270 TL)
1 tane kırmızı ışık cezası, geçmedim ama yaya geçidinin önündeki beyaz çizgiye ön tekerler değdi diye göndermişler. (70 küsür lira)
1 tane de park cezası, zamanlı flaşörlü izin verilen yere bıraktım (60 lira civarında)

İki kez park cezası...:berbat

Ehliyeti aldığımın 2.günü kırmızı ışık ihlalinden ceza geldi bir de geçen hafta kırmızıdan geçtim onuda bekliyorum daha postacı amca getirmedi asıl mevzu babama ne diyecek olmam :D:soru

İstanbul'da e5 te 70 kmyi geçip edsden radar cezası yiyen varmı acaba bi ara haberlerde göstermişti kameralar yerleştirildi ceza yazılıyor diye tabelalarda var cesaret edip basamıyorum ama 70 le gitmek çok tepemi arttırıyor teşekkürler.

Gelmedi ama daha gelcek olan cezaları bekliyorum.

Bir kaç kere radar cezası yedim.
Bir kere de cam filmi+egzosttan yedim ceza.

Geri