Hayatınızda Trafik Cezası Aldınız mı? Yorumlarınızı Bekliyoruz

2008 de ehliyetsizlikten ceza yedim başka yok Allah'a şükür ama oda hepsinne bedel olmuştu :)

İki defa Ehliyetsiz Yakalandım ilki 15 yaşımdayken,diğeri'de 18 de ehliyet sınavından 3 gün önce :) Daha Başkada yemedim hiç çok şükür.

4 Kez Radar Cezası yedik :D

buda cezamıdır ya!! bugun ilk cezamı yedim 50 tl kemer takmamaktan :S

Kaç kuruş yediniz.

İlk Yediğim 780 lira kendi üstüme 200 lirada arabaya yazmışlardı 1000 lira civarı onu o zaman odedim. ikinciyi inat ettim ödemedim uzun bi süre vergi dairesinden kağıt geldi 800 civarı bişeydi. bende anlamadım iş için oldugunu düşünüp muhasebecime götürüp sordugumda o hatırlatmıştı ozamanda af vardı indirimli olarak onuda geçen sene 320 lira ödedim.

Bende de ehliyet yok Allah'a şükür şuana kadar yemedik ceza inşallah yememde yersemde affı beklicem.

Ehliyeti aldıktan 14 gün sonra otobanda aşırı hizdan ceza yemiştim. Sonra bir kere şehiriçi hız sınırından ceza yedim. Başka da yok :eyv

Geçen sene İzmit otobanı 151 km ile, 154 TL / Megane ile
5-6 sene önce Ilgaz-Çankırı yolu 107 km (o zamanlar double yol değildi) cezayı hatırlamıyorum / R19 ile
Birkaç kerede bakırköy ve İstanbulun farklı yerlerinde aracın çekilmesinden dolayı ceza var :D

Ehliyeti aldıktan 14 gün sonra otobanda aşırı hizdan ceza yemiştim. Sonra bir kere şehiriçi hız sınırından ceza yedim. Başka da yok :eyv

bende direksiyon dersinde girmiştim radara :D direksiyon hocam tam kafa dengiydi :aytuğ

Geri