Hayatınızda Trafik Cezası Aldınız mı? Yorumlarınızı Bekliyoruz

aynı güne ait 3 kırmızı ışık eds cezası bekliyorum :) yakında elimde olur :D

yıllar önce (2004 öncesi) renault 19 ile en üst seviyeden radar cezası o zamananın parasıyla 290 TL :D :D ve köprüden bir ceza gelmişti :eyv
senede birde polis uğrar evin önüne kaldırım işgalinden ceza yazar gönderir :)

+ simdi postacı geldi kırmızı ışıklardan biri sandım ama değilmiş :cool: an itibari ile elime ulaşan köprü kgs ihlali = 41,25 tl olarak elime ulaştı :D

Ceza ve men koleksiyonumun ufak bir kısmı :D

408046_10150482631204160_620604159_8958188_327427239_n.jpg

Kozyatağı yenisahraya gidiş yönünde akıllılık edip tüm araçların arkasına takılıp emniyet şeridini ihlal eden akıllılardan biriyim. eeeen arkadan motorlu polisin ışıklarını farkedip en sola kaçtım ancak kangonun yüksekliğinden midir beni onca aracın içinden görmesi bilinemez , beni en sol şeritten en sağa çekti qw bana şöyleeee bir baktıktan sonra aramızdaki dialog ;
-hanımefendi nedn emniyet şeridini meşgul ediyorsunuz??
*Vallahi diğer arabalar da geçince benımde dalgınlığıma geldi de öyle sağ şerit sanıp girmişim (salağa oynadım )
-koca şeriti görmediniz mı?
*hiçç yapmam normal de ,memur bey insanlık hali işte dalgınlık ...
- peki birdaha olmasın o halde
* asla olmayacak (biraz tebessüm)

veee ne ehliyet ne ruhsat nede cezaaaaa .... ogünki polis beye buradan tşkler saygılar.. ve birdaha asla emniyet şeridini meşgul etmiyorumm .. ,işin ciddiyetini anladım ... kemerimide takp yola oyle çıkarım ..

Bayan arkadaşlarım çoğuda yırtıyor bu şekilde cezalardan
Polisler onları teşvik ediyor sanki :D

cezalarımın genelde radar olduğunu söylememe gerek var mı :D

olm bize gene plakaya geliyor. size ne demeli pulatla :D rollinginizi polislerin radarından kamerasından izleyen ilk insanlar oldunuz.

olm bize gene plakaya geliyor. size ne demeli pulatla :D rollinginizi polislerin radarından kamerasından izleyen ilk insanlar oldunuz.

:D Hahaha

Rolling videolarını hakkat alsaymışız onlardan

Güncelllll,bakalım daha ne gibi cezalar çıkıcak :D

Geri