Hayatınızda Trafik Cezası Aldınız mı? Yorumlarınızı Bekliyoruz

5 6 sene önce aracı bankanın önüne park ettim içeri girdim para cektim cıktım. bide baktım silecekte bi kağıt parcası. adam park cezası yazmış 5 dakka içinde.otobüs bekleyenlere sordum motorlu bi polis yazdı gitti dediler...

Gebzede iş yerimizin önü tek yön. Ters yönden gelen olupta polis görünce megafondan fırça atıyolar :)
ters yön git geri git git git git... :D

Abi Gebze polisi jandarması biraz işte moneycii,erol zorlu var tanırmısın hehe

1 pert cezası ,
3 telefon cezası
1 film için ceza
1 emniyet seridi cezası

10 yilda bu kadr:)

ooo yazsam roman olur :D

Geçen yaz tatil dönüşü, şehirler arası hız limiti 110 Km, %10 tolerans koy 121 Km. Ben 123 Km ile radara girdim:D Kaçtı 145 TL, erken ödedim 105 verdim. Geçen ay da benim Symbol'le Bursa şehir içinde radara girmişim, 91 Km hızla, gelen ceza 290 TL:pislik Çok koydu çook, elim titredi öderken, bari 160'la falan girseydim dedim:eyv

hiç ceza yemedim inşallah yemem :)

geçen ay samsun çevre yolunda 101 le radara girdim.radarı 70 kurmuşlar %30 u aşmaktan 319 tl ceza kesildi.%25 indirim ilk 15 gün içinde 239,25 tl ödendi.

Bi defa park edilmez tabelasının altına bıraktığım için aracımı çekmişlerdi :D Ondan başka cezam yok allaha şüükür :)

Allaha şükür hız merakımız olmaz :D Ama babamın yediği 1 ceza var.Amcamın mitsubishi minübüste bizim tüm aile amcamlar dedemler felan yaklaşık 9-10 kişi fazla yolcu sayısından yemiştik :D

Geri