Sattım. Huzur Buldum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kronik tum sorunlar bende mevcuttu ruzgar sesini sineye cektim iki defa direksiyon kutusu degisti o sorunum da halloldu fakat 2 senedir cozemedigim bir sorunum var ve illallah ettim direksiyonu saga veya sola cevirince yagsiz kalmis kapi gicirtisi gibi ses geliyor ve kisin ya da sogukta ya da uzun kullanimda daha da artiyor iki defa da bu yuzden amortisor kule takozu degisti ama bir kac ay idare edip yeniden basliyor... servis cozum bulamadi ki bulamayinca da lastige bile suc atti... hani bu sorun cozulse baska bir seyi kafaya takmayacagim ama sonuncu degisimden sonra daha 1 ay gecmeden trafikte resmen tum yaglar bitmis gibi gaciirrrr gucurrrr ses koyverdi simdi yeni degisimden sonra ses daha az ama yeniden basladi garantinin bitimine 3 ay kaldi her seferinde 750 lira garantiden gidiyor garanti bitince ne olacak bilmiyorum....

https://youtu.be/LlGSSZXkcRE

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu arada sorun yaşayanlara geçmiş olsun,tüm arkadaşların en basit tavsiyeleri SAT KURTUL demekten başka bir çözümü olmadığı gibi,sende satıp kurtulmuşsun darısı başkalarına,

bu arada sorun yaşayanlara geçmiş olsun,tüm arkadaşların en basit tavsiyeleri SAT KURTUL demekten başka bir çözümü olmadığı gibi,sende satıp kurtulmuşsun darısı başkalarına,
Basimiz agrimasin dedik sifir aldik bunda da farkli olmadi su saatten sonra ikinci el araba zaten almam ama sifir arac fiyatlari uctu gitti ev almak gibi birsey oldu arac almak okadar zorlasti neredeyse elle tutullur markalar neredeyse 80 binden asagi degil... biraz uste param olsa standart garanti suresi 5 yil olan hyundai ye yonelmeyi dusunuyorum

Bence Bu konular hiç mantıklı deil. İnşallah içinize sinen bir araç bulursunuz .

Bence Bu konular hiç mantıklı deil. İnşallah içinize sinen bir araç bulursunuz .
Hocam yukarida aracimdan gelen ve 2 senedir abartisiz 20 nin ustunde beni servise git gel yaptiran sesin videosunu paylastim bir dinlermisiniz... simdiye kadar aracimda 2 defa direksiyon kutusu, 2 defa amortisor takoz takimi, bir defa cam fitilleri, 2 defa viraj denge demiri degisti !!! Aracim daha 2 yasinda siz olsaniz isyan etmezmisiniz ? Araci kotulemek ya da tartismaya girmek icin yazmiyorum bunlari aracimi hala seviyorum ama yeter ki su ses hallolsun sesimi cikarmayacagim oyle ruzgar sesini vsvs dert etmiyorum bu paraya bu donanimi sunup bir de yakit sarfiyati olarak cok memnun eden bir aracta ruzgar sesi geliyor diye feryat eden biri degilim ha gelmese daha iyi olmazmi olur tabi ama arti eksiye vurursak artilar daha fazla ama su sesi allah askina dinleyin siz olsaniz ne yaparsiniz cozumu yok cunku degistir degistir ayni ses yeniden turuyor :( hayir satmaya kalksam adam servise goturse expertize alacak adam bu ne kardesim ne bu degisimler der vazgecer !!!

Son düzenleme:

Siz sıfırı ile değişim için dava açtınız değil mi? Kazanırsanız da sıfır aracı verirlerse kullanacak mısınız satacak mısınız?

# Belki konuyu tekrar hortlatmak gibi olacak ama yazayım. "İçine sinen araç buldun mu?" diyenler için evet buldum. yine bir hatchback olan Bmw 118i'den yana tercihimi kullandım. 9.000km'deyim ve şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım desem yeri var.

Şimdiye kadar çıkardığı ttek problem kapı gıcırtısıydı. Onu da serviste hallettiler ve artık böyle bir sorun tekrarlama kalmadı.

# Belki konuyu tekrar hortlatmak gibi olacak ama yazayım. "İçine sinen araç buldun mu?" diyenler için evet buldum. yine bir hatchback olan Bmw 118i'den yana tercihimi kullandım. 9.000km'deyim ve şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım desem yeri var.

Şimdiye kadar çıkardığı ttek problem kapı gıcırtısıydı. Onu da serviste hallettiler ve artık böyle bir sorun tekrarlama kalmadı.
Ayıp olmazsa ne kadara aldın BMW yi ?

9.000 deki araba bırakta sorun çıkarmasın :)

Yeni aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın Allah kaza bela arıza göstermesin.

Ne kadar para o kadar araba. BMW boşuna BMW olmamış hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız bindirsin. Fakat araba işi de elektronik işi gibi şans kimi senelerce sorun yaşamaz kimi en pahalı sını alır yinede her tarafından sorun akar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri