Sattım. Huzur Buldum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben neye biniyorum anlamadim 2014 clio var bende bu dediklerinizin hicbiri yok ne ses ne gicirti sifir aldim aracimi ve performansi sinifindaki bircok arabaya gore cok iyi ve servislerde bir cok arkadasim var clio larin on ve arka davlumbaz sorunlari oldugunu cok iyi biliyorlar ve hemen degistiriyorlar sorgusuz sualsiz, sizin dediginiz gibi bu kadar kayitsiz kalamazlar. Siz bence ustune dusmediniz ilk denemede pes dediniz e haliyle arabadan sikayet ettiniz ne diyelim gecmis olsun.

Ben neye biniyorum anlamadim 2014 clio var bende bu dediklerinizin hicbiri yok ne ses ne gicirti sifir aldim aracimi ve performansi sinifindaki bircok arabaya gore cok iyi ve servislerde bir cok arkadasim var clio larin on ve arka davlumbaz sorunlari oldugunu cok iyi biliyorlar ve hemen degistiriyorlar sorgusuz sualsiz, sizin dediginiz gibi bu kadar kayitsiz kalamazlar. Siz bence ustune dusmediniz ilk denemede pes dediniz e haliyle arabadan sikayet ettiniz ne diyelim gecmis olsun.

Renault servisin köpeğini uyutmadım :) Artık ilde ki servis çözüm bulamayınca, Bursa MAIS'e gittim. Oradaki usta bile bunu böyle kabul edin dedi. Müşteri Hizmetlerini çok kez aradım, Şikayetvar a yazdım. Açıkçası hakkımı her türlü aradım. Evet, memnunum müşteri memnuniyetine verdikleri önemden ama yeterli değil. Bunu yapacaklarına bu aracı düzgün üretseler bu kadar sorun yaşanmaz. Sanıyorum çok fazla talepten ötürü hızlı montaj gerçekleşiyor ve bu tarz sorunlar ortaya çıkıyor, yada modeli güncellemeye fırsat bulamıyorlar.

Bu arada ekleme yapmak istedim.

Ön ve arka tamponların kenardan kendi kendine boya atması sorunu ve marşpiyellerin yıkamada boya atması bende de vardı.

ve söylemezsem haksızlık etmiş olurum. Clio 4'teki direksiyonun rahatlığını bugüne kadar hiçbir araba bana vermedi. BMW dahil. (benim fikrim). Aracın güvenliğinden sonra en beğendiğim özelliği buydu. Kullanan bile ne kadar rahat direksiyonu var diyordu. Gerçekten kaymak gibiydi. :)

Renault servisin köpeğini uyutmadım :) Artık ilde ki servis çözüm bulamayınca, Bursa MAIS'e gittim. Oradaki usta bile bunu böyle kabul edin dedi. Müşteri Hizmetlerini çok kez aradım, Şikayetvar a yazdım. Açıkçası hakkımı her türlü aradım. Evet, memnunum müşteri memnuniyetine verdikleri önemden ama yeterli değil. Bunu yapacaklarına bu aracı düzgün üretseler bu kadar sorun yaşanmaz. Sanıyorum çok fazla talepten ötürü hızlı montaj gerçekleşiyor ve bu tarz sorunlar ortaya çıkıyor, yada modeli güncellemeye fırsat bulamıyorlar.

Bu arada ekleme yapmak istedim.

Ön ve arka tamponların kenardan kendi kendine boya atması sorunu ve marşpiyellerin yıkamada boya atması bende de vardı.

ve söylemezsem haksızlık etmiş olurum. Clio 4'teki direksiyonun rahatlığını bugüne kadar hiçbir araba bana vermedi. BMW dahil. (benim fikrim). Aracın güvenliğinden sonra en beğendiğim özelliği buydu. Kullanan bile ne kadar rahat direksiyonu var diyordu. Gerçekten kaymak gibiydi. :)

çok fazla talepten ötürü hızlı montaj gerçekleşiyor ve bu tarz sorunlar ortaya çıkıyor, yada modeli güncellemeye fırsat bulamıyorlar. ıslıkıslıkıslık

Bencede bu büyük bir etken,olmalımı elbette hayır ama bu seride anlayamadığım gerçekten bir alan birde almayan pişman gibi memnun kalanda çok sanıyorum yeni versiyonlarda bu hataları revize ederek daha problemsiz piyasaya sürdüler.

gecmis olsun. arabanın yanında satıs sonrasıda renonun kotu.
sattıgı malın arkasında durmayan marka
clio 4 icon sport tourer sorunlarına bende ek yapıyım.
İç aydınlatma yetersizliği arkada aydınlatma olmaması ve kısa sürede kapanması

Camlar açık olsada kapıların kitlenmesi

Camların uzak kumanda ile kapatılamaması

Arka koltuk kol dayama olmaması

Arka camın dar olması

Arka koltuklar Focuslardaki gibi tam dümdüz yatmaması

Sürücü tarafındaki dışındaki elektrikli camların otomatik açılıp kapanmaması

Opsiyonel orjinal geri görüş kamerasının olmaması

ICON paketde stepnenin R15 olması, stepnenin yerine çok zor ve ugraştırıcı takılması. (En büyük sorunlardan biri) Lanet bir stepne sistemi olması.

Yakıt tüketiminin fabrika verilerinden yüksek olması

Sıfır aracın orasından burasından abuk subuk sesler gelmesi

Arka camın dar olması

ICON paketde stepnenin R15 olması, stepnenin yerine çok zor ve ugraştırıcı takılması. (En büyük sorunlardan biri) Lanet bir stepne sistemi olması.

Siz araci alirken bunlarin olmadigini gormediniz mi ?

Bunlar sonradan olan hatalar degilki ? Sesler haric.

İlgincccc..

Siz araci alirken bunlarin olmadigini gormediniz mi ?

Bunlar sonradan olan hatalar degilki ? Sesler haric.

İlgincccc..
Tam aynı şeyleri yazıyordum ki mesajinizi gördüm hakikaten en azından arabayı almadan içine bir kez olsun oturmussunuzdur diye düşünüyorum

Az önce yazdığınız diğer başlığı okudum sanirim karşılaştığınız arıza (s&s ve yokuş kalkis) pek çok şeyin gozunuze batmasına sebep oldu.. bu arada karşılaştığınız arıza cidden tatsız bir durum umarım sonuç alırsınız

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

Arka camın dar olması

Onların olması için fiyatında iyice artması gerekiyor maalesef.

arabayı biraz mecburen aldım her eksiğini hemen anlayamıyor insan.
bazı sorunların farkına kullandıkca varabiliyor.
bence bunlar 2013 2014 model araba icin eksiklik.
mesala stepne dısarıda kotu bir mekanızma ile olmasına hiç gerek yok.

------
-Kapılar kilitliyken Camların açık oluşu bazı kullananlar için avantajdır. Bunu yazılıma ekletebilirsiniz.
- Bunu yazılıma ekletebilirsiniz.
- --------------
Arka camın dar olması
-------
-------------

Yeni kanuna göre kar lastiklerinden birisi patlarsa yerine takılacak olan lastikte kar lastiği olması gerekli. Yazdığınızdan anladığım kadari ile sizinki mini stepne.
Fabrika Yakıt testleri, kat edilen mesafe ölçüsüyle ağırlıklı ortalamasi alinarak hesaplanir. Yakıt ve yardımcı sıvılar minimum değerdedir. Aynı miktarı yol şartlarında yakalaman çok zordur.
Bende çok rahatsız oluyorum bu seslerden .

Merhaba zazaaser,
Bazı eksiklikleri sorun olarak yazmışsınız affınıza sığınarak bir şeyler söylemek isterim. Bazı konulara yazılarınızın arasına kırmızı yazı ile yorum yazarak yaptım.Bahsettiğiniz eksiklerin 2013-2014 model araçlarda eksiklik olarak yazmışsınız. Bu durum pazarlama stratejisidir ve bunu tüm firmalar farklı şekillerde yapmaktadır.Şu an stepnenin bile opsiyonel olduğu markalar var. Renonun eski araçlarında sağ aynada opsiyoneldi. Bundan sonra güvenlik açısından tüm araçlar avrupa standartlarında olacak.

ah keske bunu daha önce yazsaydin ve ben daha önce okusaydim.kesinlikle haklisin yeni aldim ben ve tüm dedigin sorunlar daha 1 aylik aracta var.ve servis servis dolastim.cözüm yok ve hüsran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri