R-Nav için yeni arayüz, video oynatma ve iGO

Cankalamaz yenimi yukledin?

Yukledim ama video oynatamiyorum. Youtubeden avi cevirici ile video indirdim. Acmadan bi ileri geri yapip duruyo videoyu. Napmaliyim?

Calistirdim ama kesik kesik oynatiyo videolari. Nedenki?

Calistirdim ama kesik kesik oynatiyo videolari. Nedenki?

oynatacağınız videoları mp4 formatında 240x320 çözünürlükte indirirseniz takılma ve donma yaşamazsınız . 240 çerçeve yüksekliği 320 çerçeve genişliğidir.Kolay gelsin.

Merhabalar arkadaşlar benim sorum micom test ile alakali olacak. Aracın 2013 sandero stepway ve media nav da sesi sadece sağa yada sola alabiliyorum. Sesi öne -arkaya alma tuşu aktif değil. Acaba bu dugmeyi aktif edecek bir menü var mıdır micom da ??

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cankalamaz yenimi yukledin?
yeni yükledim çalışıyo fakat bi eksiklik var gibi 2 gün önce bi hata verdi arabayı stop ettim tekrar çalıştırdım cihaz açılmadı 10 dk sonra tekrar denedim açmayı bu sefer açıldı

Dediginiz formatta yaptim hic acmiyo

Tamam avi mp4 ile oldu. Arada hata veriyo ama olsun. Guzel oldu. Yeni skinleri nerden ve nasil indiriyoduk

arkadaşlar 2015 clio 4 aldım r-link video oynatma nasıl bulabilirim yazılım araştırdım fakat bulamadım yardımcı olursanız sevinirim...

Merhaba;
320*240 yapınca tam ekran oluyor mu?
Ben 640*480 yaptım tam ekran olmuyor,yanlardan az boşluk var.Araç hareket halindeyken donma yapıyor

Geri