Medianav 6.03 te Medi@skin V2 Çalışıyormuş

Bugün tekrar uğraştım ve şunu anladım. Benim sistem R-Nav. Sürüm 4.0.3... Bu sisteme 6.0.3 Evolution sürümü yüklenemiyor. Dolayısı ile Favre yazılımı da atılamıyor.

Ben, 4.0.3 sürüm olan sistemime Medi@skin v2 yazılımını kurdum. Çalıştı. Fakat Navigasyon çalışmadı bir türlü. Sebebini anlayamadım.

Bende de 4.0.3 var. Medi@skin V2 için durum nedir şu anda. iGo çalışmıyor mu?

İGO çalışmadı Medi@skin V2 programında. Dolayısı ile tekrar Medi@skin V1 versiyonuna dönmek zorunda kaldım...

Tamamdır sağ olun hocam. Hiç geçmekle uğraşmayayım o zaman :)

Tamamdır sağ olun hocam. Hiç geçmekle uğraşmayayım o zaman :)
"Medianavın kendi Navigasyonunu kullanırım onun haricinde Medi@skinin V2'nin diğer özelliklerini de kullanırım" diyorsanız, o zaman başka tabii...

Ben onu düşündüm bir ara fakat Medianavın haritası epey eskidiği için bu fikrimden vazgeçtim.

Medi@skin'i pc'de çalıştırmak için hangi emülatörü kurmak lazım bilen var mı?

ben burda yazılanlara göre kurulumu yaptım. mevcutta 6.0.3 yüklüydü.
https://www.mediafire.com/download/w7r63m8tpru4x4u burdaki dosya 6.0.7 görünüyor, bununla güncelleme yaptı ve denilen şekilde çalıştı.

Programın sağını solunu kurcalıyorum, detayları yazarım.
o sitedeki 406 yazılımı vardı önce 603 (arapca kurulan) yaptım sonrada 705 yaptım ama bir türlü mediaskin çalışmadı şu ekrandaki derecenin yanındaki mediaskin işareti çıkmıyor.. acaba nerde hata yapıyorum?

Merhaba arkadaşlar. Bu Favre Mod u nasıl silebilirim aracımdan ? Video oynatma özelliğini kaldırmak istiyorum

Geri