Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 5 GB dosyayı yüklemeye verdim Clio 4(diğer kullanıcılar için) amblemi arka yüzü değiştirebilirsiz daha sonra fakat mağlumunuz büyük dosya 24 saat yazıyor ve upload hızım 1mpbs bu uzun sürecek ama bitince burada sizinle indirme linkini paylaşacağım.
SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sorunsuz FULL Sürümü Olan 5.7 GB Boyutlu Dosya Versiyonu Yükleme İşlemleri Tamamlanmıştır. İndirmek İçin Aşağıdaki indir e Tıklamanız Yeterli Olacaktır.
Zip Dosyası Olarak veya Buluttan Direk İndirebilirsiniz.
Clio4 Temalı (Değiştirilebilir)
Sorunsuz FULL Sürümü Olan 5.7 GB Boyutlu Dosya Versiyonu Yükleme İşlemleri Tamamlanmıştır. İndirmek İçin Aşağıdaki indir e Tıklamanız Yeterli Olacaktır.
Zip Dosyası Olarak veya Buluttan Direk İndirebilirsiniz.
Clio4 Temalı (Değiştirilebilir)
Sadece Harita Yok Eksik Diğer Herşeyi Tamamdır Farkı Harita Eksikliğidir. İgo8 in haritasını indirdiğinizde klasörlere yukarıdaki gibi belirtiği şekilde atınca eksiklik tamamlanıyor. Fakat bazı arkadaşların cihazlarında flash kaynaklı sürüm kaynaklı sorun olduğundan sadeleştirilmemiş 5,7gb lik sürümü lazım oluyor onun upload edildi.
aşağıdaki adresten dosyaları indirip flasha atın ve aynı şekilde uygulayınca kurma yöntemi gibi ekranda kaldırılma uyarısı verilecek . işlem sonunda root yazan dosyayı flashtan silin. Kullanım sırasında tekrar denerseniz uprage dosyasınıda silin. Yapılacak Her Türlü İşlemden Forumumuz ve Ekibimiz Sorumlu Değildir.Adım Adım Kurallara Uyduğunuz Zaman Kurulum Başarılı Gerçekleşir.
Yaptığınız Her İşlemden Sizler Sorumlusunuz.
Çok teşekkür ederim yarın indireceğim lite sürümünü kullanıyorum yeterli gibi ancak cihazıma ücretsiz harita güncellemesi gelmiş 2015 2. çeyrek. Cihazım şuan 4.0.3 sürümünde güncelleme yaparsam 4.0.5 sürümü ve üstüne çıkarsa 5.7 gb lık dosya cihazımı eski sürümü döndürür mü ? Yoksa güncellediğime pişman eder mi