R-Nav için yeni arayüz, video oynatma ve iGO

merhaba benim sürüm 4.0.6 imiş.buna oluyormu acaba video izleme olayı?

bu arada arabam 2013 clio sporttourer icon .menavrus diye birşey buldum ama baya para istiyorlar.yardımcı olabilecek varsa mail yada telefonla sevinirim mail adresim ozayylmaz@hotmail.com

Eline yüreğine emeğine sağlık bende indirdim yaptım gayet güzel çalışıyo :eyv:bravo:bravo
4.0.6 yazılım.bu güzcelemeye oluyormu?bu arada arabam 2013 clio sporttourer icon .menavrus diye birşey buldum ama baya para istiyorlar.yardımcı olabilecek varsa mail yada telefonla sevinirim mail adresimozayylmaz@hotmail.com

Arkadaşlar merhaba, Media Nav Evolution için (Renault Symbol) cihaz yazılım sürümü 6.0.3 şeklindedir. Bu versiyona hangi arayüzü ekleyebilirim. yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaslar bu videolar tam ekran olmuyor bende tam ekran yapamazmiyiz ?

SM-N920I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 sene öncesinin konusu ama önemli bir konu benim için :) Ben 125mb lık dosyayı indirdim fakat fotoğraftaki gibi skin olmadı daha zor bir arayüz çıktı. Fotoğraftaki gibi arayüz olması için 5.5 gb lik dosyayı mı indirmemiz gerekiyor ? Öyleyse link ölü gözüküyor nereden bulabilirim acaba bilgi verir msiiniz ? Teşekkürler şimdiden

3 sene öncesinin konusu ama önemli bir konu benim için :) Ben 125mb lık dosyayı indirdim fakat fotoğraftaki gibi skin olmadı daha zor bir arayüz çıktı. Fotoğraftaki gibi arayüz olması için 5.5 gb lik dosyayı mı indirmemiz gerekiyor ? Öyleyse link ölü gözüküyor nereden bulabilirim acaba bilgi verir msiiniz ? Teşekkürler şimdiden

Evet , Sağlıklı Çalışması için 5.5 GBlık dosyayı indirmeniz sizin açınızdanda iyi olacak .

arkadaşlar navisoft un sitesinde 4.0.5 in üzerine mediaskin kurulu sanırım ve arayüzde obd wifi vsvsvsvs farklı şeyler var biz de bunu kurabiliyormuyuz ? obd yi falan gösteriyormu wifiye bağlanabiliyormuyuz ?

Bu sistem 4.0.3 olarak çalışıyor ve 4.0.6 dan yukarısında işe yaramıyor.
Programın tamamı elimde mevcut lakin bir yere yüklemem imkansız, eskiden İstanbul'daydım ve gelenlere yüklüyorduk.
Programa sahip olmak isterseniz bana özel mesaj atınız...

bakalım en son programı yükleme yaptım tekrar deniyorum sadece video izlemek için arka görüş kamera sistemini nasıl yapıcaz bilgisi olan var mı?

Geri