R-Nav için yeni arayüz, video oynatma ve iGO

Arkadaşlar merhaba bende 2011 scenic 3 var. Üzerinde navigasyon var ama bu işleri yapar mı bilmiyorum konu hakkında yardım rica ediyorum

Arkadaslar konyadan media skini yükleyebilen varmı ben yükleyemedim bırde sıstem surumu. 4.3 tü gecenlerde aracı calıstırdım yükleme yaptı 4.0,6 ya cıktı yükleme yapabılen varsa bı yardımcı olurmu rica etsem özelden bı sekılde ulasırsa yada nasıl olursa ulasabılırmı

Ben yükledim. mignak@msn.com adresinden bana adresinizi ve telefon numaranızı gönderin yardımcı olayım.

Merhaba herkese keyifli forumlar dilerim, ben programı kurmayı başaramadım yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum...

Araciniz kaç model?

Merhabalar,

2012 Clio 4 İcon aracıma hafta sonu geri görüş kamerası taktırdım. Plaka ışığının yerine kamerayı koydular ve içeriye göğüse kadar kablo çektiler. Çok güzel çalışıyor. IGO yükledi. Hem geri görüş kamerası oldu hem de media player olarak USB içindeki videoları izleyebiliyorum. USB takılı olmadan da geri görüş kamerası çalışıyor. İstanbul Bostancı oto sanayinin orada bir yerde yaptırdım. 400 TL den kuruş aşağıya inmedi (tampona montaj 350 TL). Maltepe' de 700 TL istediler.

En güzeli kendin yapabiliyorsan süper olur ama, benim o kadar becerim yok. Ayrıca radyo kodunu da bilmeniz gerekiyor. Sahibinden com da
diye aratırsanız çıkıyor. 2 saat civarı zaman alıyor.[h=1]"clio 4 kamera sistemi"[/h]

Arkadaşlar sürümü 4.0.5 den 4.0.6 ya güncelledikten sonra medi@skin hata vermeye başladı 4.0.5 sürümüne nasıl geri dönebilirim?

Arkadaşlar sürümü 4.0.5 den 4.0.6 ya güncelledikten sonra medi@skin hata vermeye başladı 4.0.5 sürümüne nasıl geri dönebilirim?

Flash bellekten medi@skin'i tekrar kurmayı deneyin.Kurulursa otomatik 4.0.3 sürümüne dönecektir.Kurulum gerçekleşmezsse yapacak bir şey yok.Kolay gelsin.

Flash bellekten medi@skin'i tekrar kurmayı deneyin.Kurulursa otomatik 4.0.3 sürümüne dönecektir.Kurulum gerçekleşmezsse yapacak bir şey yok.Kolay gelsin.
Dediğiniz gibi denemeye gidiyorum aracıma umarım başarılı olur

Arkadaşlar medi@skin yeniden yüklüyerek sürümü 4.0.6'dan tekrar 4.0.3'e düşürdüm... Bu tarz sorunlarla karşılaşan arkadaşlarımız medi@skin yeniden yükleyerek sürüm değişikliği yapabilirler...

Geri