Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk sayfadaki uygulama için ilgili arkadaşımıza paylaşımı nedeniyle çok teşekkürler, ancak bazı dosyalar offline. Linkler kırık. Ve birazz da kafa karışıklığına sebep olabilen açıklamalar var. Uygulamayı okurken 1 şişe deviresim geldi o derece ; ) Biraz daha basitleştirip güncelleme yapabilir miyiz ?
İlk sayfadaki uygulama için ilgili arkadaşımıza paylaşımı nedeniyle çok teşekkürler, ancak bazı dosyalar offline. Linkler kırık. Ve birazz da kafa karışıklığına sebep olabilen açıklamalar var. Uygulamayı okurken 1 şişe deviresim geldi o derece ; ) Biraz daha basitleştirip güncelleme yapabilir miyiz ?
Arkadaşlar merhabalar.
Sorumu yanllış yere sormuş olabilir ama dacia media nav ve r-nav ın tamamen aynı altyapıda olduğunu düşündüğüm için sorumu bu başlığa soruyorum.
Aracımda bulunan media nav da ses kontrol menüsünde sesi sadece sağa ve sola alabiliyorum,sesi öne veya arkaya alamıyorum.ekranı söküp içine baktığım zaman ise ses çıkış pinleri anakarta kadar bağlı fakat güç gelmiyordu.Gücün gelmesini sağlamak ve sesi öne/arkaya alabilmek için bildiğiniz,yapabileceğim bir şey var mıdır???
Şimdiden çok teşekkürler
Arkadaşlar merhabalar.
Sorumu yanllış yere sormuş olabilir ama dacia media nav ve r-nav ın tamamen aynı altyapıda olduğunu düşündüğüm için sorumu bu başlığa soruyorum.
Aracımda bulunan media nav da ses kontrol menüsünde sesi sadece sağa ve sola alabiliyorum,sesi öne veya arkaya alamıyorum.ekranı söküp içine baktığım zaman ise ses çıkış pinleri anakarta kadar bağlı fakat güç gelmiyordu.Gücün gelmesini sağlamak ve sesi öne/arkaya alabilmek için bildiğiniz,yapabileceğim bir şey var mıdır???
Şimdiden çok teşekkürler
Arkadaşlar merhabalar.
Şimdiden çok teşekkürler
mrb arkadaşlar sayenizde media@skın programını yükledim ve kullanıyorum.ama şöyle bir şeyle karşılaşıyorum usb belleğin içindeki mp3 dosyasının içine müzik yükledim.media@skın çalıştırınca direk müzik çalmaya başlıyor.müziği durdurunca bu sefer videodan ses gelmiyor.bunu nasıl yapıcam
Medi@nav dosyasının içindeki müzik dosyasının içine internetten indireceğin sessiz (1 saatlik olabilir ) mp3 dosyası atacaksın.Bu dosyayı çalmaya başlattıktan sonra sürekli tekrarla komutu verirsen yüklemiş olduğun video müzik yada filmleri sesli olarak seyredebilirsin.Kolay gelsin.
aracımda 4 kapıda hoparlör ve anfi bağlı bağlantılardan şüphelendiğim için başka bir ses sistemleri yapan yere gittim orda da teybin içini açıp bağlantılara baktık.Sorunum şurda ki showroom da bile sesi öne/arkaya alabiliyorken benim aracımda ses ayar menüsünde o tuşlar aktif bile değil :/