R-Nav için yeni arayüz, video oynatma ve iGO

*** KENDİM DENEMEDİM***

yurt dışındaki arkadaşlar yeni güncellenen sistemde çalıştığını iddaa etmişler. denemek isteyen varsa güncel sistemde çalışıp çalışmadığını bizleride bilgilendirirse iyi olur.

https://goo.gl/hpech7

Arkadaşlar öncelikle uğraşıp toparlayan arkadaşın ellerine sağlık cidden. ben de bi hevestir yapmaya çalışıyorum ama araçtaki r-nav sürümü 4.0.2ymiş. güncelleme yapıyım dedim tuttu 4.0.6ya çıkardı :) 4.0.6da da çalışır mı ya da çalışmazsa kullanabilmek için yapılacak bişey var mıdır?

Merhaba. Speedcam özelligini hicbir degisiklik yapmadan yani herhangi bisey yüklemeden direkt speedcam dosyasinin icine atsak calisirmi?
Resimde hicbir degisiklik yapilmamis cihazin dosya iceriginde bulunan speedcam belgeleri2e6b9bc1d431f8a132d9b761fec8bfb8.webp

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

medianavdan bahsediyorsanız evet direkt klasöre atıyorsun igoda navi de gösteriyor.

medianavdan bahsediyorsanız evet direkt klasöre atıyorsun igoda navi de gösteriyor.
Evet madianavdan bahsediyorum. Speedcam dosyasini direk speedcam klasörüne attim. Malesef bulundugum bölgede göstermiyor. Sanirim bu speedcam dosyasi TR icin

Evet madianavdan bahsediyorum. Speedcam dosyasini direk speedcam klasörüne attim. Malesef bulundugum bölgede göstermiyor. Sanirim bu speedcam dosyasi TR icin

speed cam i nereden buldunuz bilmiyorum ama türkiye için güncel dosyayı gönderebilirim size

speed cam i nereden buldunuz bilmiyorum ama türkiye için güncel dosyayı gönderebilirim size

Netten bulmuştum.birde buradaki speedcam dosyasını indirdim attım.
Bana Tr icin degilde Avrupa için olanı lazım Almanya Belçika Avusturya vs.

Sent from my iPad using Tapatalk

Bu konuda cok yabancıyım arkadaşlar, orjinal r-nav'a da speedcam'ler yüklenebiliyor mu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bunun ile Geri görüş kamerasını aktif edebilir miyiz ?

Medi@skin Lite kullanıyorum.Creplayer yerine mediaplayer flasa kopyaladım.Skin klasöründeki ini dosyasından isimleri ve bağlantı yollarını değiştirdim.Fakat çalışmadı.Ayarlar menüsünden wolfcu video yolunuda değiştirdim gene olmadı.Program yükleme konusunda yardım edebilir misiniz? Örneğin Win CE için pdf okuyucu falan bir sürü program indirdim kuramıyorum

Geri