R-Nav için yeni arayüz, video oynatma ve iGO

Ben şunu farkettim, aslında "lite" versiyon diye bişey yok, herşey map dosyalarının kopyalanıp kopyalanmamış olmasına bağlı. Ben o 255 mb'lik dosyayı kurdum herşey çalışıyor. Şimdi bidru'ya haritaları da kopyalayacağım, işlem bitmiş olacak. Tahminime göre sıkıntısız olarak çalışır. :)

aynen bende şimdi avrupa dosyasını buldum 5 gb lık incelediğimde bizim 800 mb lık dosya ile aynı görevi görüyor. yani temel program aynı sadece içindeki haritalar çok olduğundan boyutu 5 gb olmuş. biz aracı avrupaya çıkarmayacağımıza göre boşuna avrupa dosyalarını belleğe atıp yer işgal etmeye gerek yok. 5 gb yerine 800 mb lık alan ile aynı işlevi sağlıyor.

aynen bende şimdi avrupa dosyasını buldum 5 gb lık incelediğimde bizim 800 mb lık dosya ile aynı görevi görüyor. yani temel program aynı sadece içindeki haritalar çok olduğundan boyutu 5 gb olmuş. biz aracı avrupaya çıkarmayacağımıza göre boşuna avrupa dosyalarını belleğe atıp yer işgal etmeye gerek yok. 5 gb yerine 800 mb lık alan ile aynı işlevi sağlıyor.

Hocam dosya indi öncelikle çok teşekkür ederim.Skin klasörüne gözattım sanırım TR değil bu dosyadaki hali? Birde USTA nın yaptığı kişiselleştirme vardı araç resmi koymuştu (\Medi@skin403_Lite\WolfNCU\Skin\Multifonctions\background\MAINBACK.bmp) midir bu? Son olarak bunları hallettikten sonra sadece flash a atıp kullanıcam hiçbir işlem yapmıyorum silme vs gibi

Son düzenleme:
Videoyu tam ekran yapınca sanki çok hafif kasıyor gibi geldi bana.

Son düzenleme:
daha önceden medianav kurulu olanlar için güncelleme dosyaları. ilk def kuracaklar yukardaki linkten indirme yapıp aşağıdaki linkleri indirmelerine gerek yoktur.
2014 son güncel harita
http://www.mediafire.com/download/589249pgp4c26nd/HEPSI_BIR_ARADA.rar
navigasyon iyileştirilmiş ses dosyası
http://www.mediafire.com/download/xbc8hsj6taxgb3j/Türkçe_Dil__ve_Ses_0.rar
speedcam için
http://www.mediafire.com/view/j979cjpl9c2fnrw/speedcam.txt

Paylaşım için teşekkürler. Güncel harita ve ses dosyasını indirdim. Ses dosyasındaki klasörleri igo8 ve igo8 bidru klasöründeki content alt klasörüne kopyala ve değiştir dedim (kullandığım medaiskin deki yedeklerini aldım).
HEPSİ BİR ARADA - Here_2014.Q2_turkey - (building, license, map, poi) klasörlerini de igo8 ve igo8 bidru klasörelerine mi atılacak?
licence klasörü igo8 ve igo8 bidru klasörünün altında building, map ve poi klasörleri ise content klasörünün içinde olduğundan yine oraya mı atılacak?

Paylaşım için teşekkürler. Güncel harita ve ses dosyasını indirdim. Ses dosyasındaki klasörleri igo8 ve igo8 bidru klasöründeki content alt klasörüne kopyala ve değiştir dedim (kullandığım medaiskin deki yedeklerini aldım).
HEPSİ BİR ARADA - Here_2014.Q2_turkey - (building, license, map, poi) klasörlerini de igo8 ve igo8 bidru klasörelerine mi atılacak?
licence klasörü igo8 ve igo8 bidru klasörünün altında building, map ve poi klasörleri ise content klasörünün içinde olduğundan yine oraya mı atılacak?
evet dosya içerikleri ilgili yerdeki dosya içine atılacak

igo8--content altında bulunan bahsettiğiniz klaörlerin içine atılacak aynısı igo8 birdru içinde uygulancak

Hocam dosya indi öncelikle çok teşekkür ederim.Skin klasörüne gözattım sanırım TR değil bu dosyadaki hali? Birde USTA nın yaptığı kişiselleştirme vardı araç resmi koymuştu (\Medi@skin403_Lite\WolfNCU\Skin\Multifonctions\background\MAINBACK.bmp) midir bu? Son olarak bunları hallettikten sonra sadece flash a atıp kullanıcam hiçbir işlem yapmıyorum silme vs gibi
orjinal skinler türkçeleşmemiş olanlar usta üstadın skinlerini ayrıca indirip kurmak lazım.

Videoyu tam ekran yapınca sanki çok hafif kasıyor gibi geldi bana.

video formatını usta üstadın belirttiği gibi mp.4 olarak ve konusunda yazıyordu (sanırsam 480 pixeli geçmeyecek) şekilde yaparsanız kasmaz.

evet dosya içerikleri ilgili yerdeki dosya içine atılacak
igo8--content altında bulunan bahsettiğiniz klaörlerin içine atılacak aynısı igo8 birdru içinde uygulancak

igo8 de sıkıntı yok ama bidru ekran kilitlendi :soru

igo8 de sıkıntı yok ama bidru ekran kilitlendi :soru

lisans ile ilgili bir sıkıntımı var acaba birdru- lisans içindeki Turkey_Primo_2014_Q4.lyc dosyasını keserek oradan çıkartın başka masaüstüne alın bakalım çalışacak mı? gene değişiklik olmazsa eski yerine koyarsınız.

Ekliyorum kardeşim...:eyv

Abi önceki bikaç sayfada göremedim eğer paylaşıyorsan senden TR skin linkini rica ediyorum.Anca ordan burdan inşallah toplamaya çalışıyorum aracı teslim almaya az kaldı :) bu arada beyaz clio hb var mı elinde MAINBACK bende biraz editlerim işimi görür

Geri