R-Nav için yeni arayüz, video oynatma ve iGO

Bu speedcam yüzünden az daha araçtan şüphe ediyordum. Çekmeceden avcılara çıkarken hiç duymadığım yoğun bir bip sesi başladı, arıza uyarısı sandım. Meğer ilerideki radarı haber veriyormuş
:D :D
Bizimkinde de igo bidruya basınca R-Nav dondu kaldı, teybi kapatıp açtım kapıları kilitleyip açtım anca düzeldi, kısa versiyonun bidrusunda sıkıntı olabilir...

Aynen bendede bidruya basınca hata veriyor ...bidru ne işe yarıyor onu da bilmiyor um.

Aynen bendede bidruya basınca hata veriyor ...bidru ne işe yarıyor onu da bilmiyor um.
Bidu da ıgo8 gibi bir harita sistemi, normal programda hatasız çalışıyor, lite versiyonunda hata veriyor...

Nasipse bu aksam bende yukleyip deniyeyim bakalim o kadar merak ettim kii anlatamam [emoji102] elinize emeginize saglik ustalar.. Aksam resimleri yollarim denedikten sonra en cok merak ettigim de speedcam olayi kardesimin kirmizi isik cezalarini biraz olsun azaltir diye dusunuyorum [emoji16]

Nasipse bu aksam bende yukleyip deniyeyim bakalim o kadar merak ettim kii anlatamam [emoji102] elinize emeginize saglik ustalar.. Aksam resimleri yollarim denedikten sonra en cok merak ettigim de speedcam olayi kardesimin kirmizi isik cezalarini biraz olsun azaltir diye dusunuyorum [emoji16]
resimlerini merakla bekliyorum :eyv

birde buradaki arkadaşlar ateş alıyım kaçayım modundalar heralde indiren kaçıyor ne yorum ne başka birşey yok ortada.

Biraz kurcaladim yapamadim galiba tekrar yapacagim bakalim 600kusur mb lik dosyayla yaptim 5.5avrupa dosyasiyla mi yapmam gerekirdi acaba

Full sürümün linki var mı sizde? Ben de bulursam onu yükleyeceğim.

full unu hiçbir yerde bulamadım bir tek burada gördüm onunda link uçmuş yoksa onuda yükleyecektim.

indiren arkadaşlar çalışıyor çalışmıyor şusu eksik diye yorum yaparlarsa bu sayede dosyayıda güncellemiş oluruz.

güncelleme yapan arkadaşlar yeni ses dosyasına pek rağbet göstermediler nedense bence yeni sesler daha iyi eskisinden haberiniz olsun

Arkadaşlar yazılım değişimi yapmak mantıklı mı ben aracımı Ocak ta alıcam nasip olursa.Donma takılma vs. yaşamak istemiyorum navigasyon da benim için önemli sizce n eyapmalı bu yazılımı yükleyeyim mi? Birde sorun oldu diyelim memnun kalmadım servise eski yazılımı mı yükletmem gerekecek ?

Geri