Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MediaSkin403 root' un da 1-Igo8 ve 2-Igo8_bidru klasörleri var. İndirdiğimiz Content klasörünü her iki klasörün içindeki "content klasörlerinin" üstüne mi atıyoruz ? Tşk ler.
evet sonunda o olayida cozdum sesis mp3 dosyasini rnav arka kisimda caliyor yuklenen programda ses olayida gelmis oldu bu durumda tsk ederim emeginize saglik yapanlardan yanliz video formati en iyi calisan nedir acaba deneyenler paylasirsa sevinirim vide olayi bende kesik kesik çalıyor
mediaskin403 root' un da 1-igo8 ve 2-igo8_bidru klasörleri var. Indirdiğimiz content klasörünü her iki klasörün içindeki "content klasörlerinin" üstüne mi atıyoruz ? Tşk ler.
Farklı skinler uygulamak istesek ki ilk mesajlarda bununla ilgili indirme linkleri mevcut. mediaskin/WolfNCU/Skin" içine mi atıyoruz sadece ? Tşk ler...
video dosyalarını hangi klosöre atmamız lazım acaba ben video klosörüne attım bellekten baya bi ugraş ile açılıyor usb den kaynaklımı acaba die düşğnmeye başladım
video dosyalarını hangi klosöre atmamız lazım acaba ben video klosörüne attım bellekten baya bi ugraş ile açılıyor usb den kaynaklımı acaba die düşğnmeye başladım
Bellek önemli tabi, benim R-NAV'da da üstte çizgi ve yeşil bir işaret çıkıyor bazen gidiyor bazen geliyor, yarın nasipse aracı çıkarıp yolda deneyeceğim video ve diğer özeelliklerini...