R-Nav için yeni arayüz, video oynatma ve iGO

Arkadaşlar flash bellek içini komple torrent olarak attım linkten indirin içinde igo harita, Türkçe Dil ve ses dosyaları ful olarak ver ben bu flash bellekle kullandım

https://mega.co.nz/#!fEJUwKKB!YwsjoT0IKl0Wp0rN9AT6AdbAxB6uBYJOwpRMs2U6ZAQ

kardeşim bunu torent ten indireceğiz sonra çıkan dosyaları rar dan çıkartıp boş bir usb ye atacağız sonra tam olarak ne yapmamız gerekiyor biyere kurulum yapacakmıyız tam olarak bir yol gösterin resimli anlatım falan olsa çok iyi olur herkezin bilgisayar kullanma bilgisi aynı değil yanlış birşey yapmayalım sonra :)

dosyalari rardan cikartip flash belleğe atacaksin bellek içeriği resimdekigibi olacak ozaman çalışır
attachment.php
megadan indiremedim acaba başka biyere upload yapma şansınız varmı

Bu torrent ile indirdiğimiz 483.00 mb lık dosyanın içinde bahsi geçen yani çalışan TR harita ve ses dosyaları mevcut mu, çünkü daha önce Medi@skin403_Lite adında ki indirdiğimiz dosya 260.00 mb tı. Tş kler...

[video=youtube;WZMAAkcnGvc]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WZMAAkcnGvc[/video]

mustafa abi videolar tam ekran olmuyor mu boyut böyle ufak mı görünüyor hepsinde tam ekran seçeneği olsa süper olurdu

Hallettim çok da güzel oldu fakat türkçe yapamadım neden acaba? Bunda kamera calistirabilicek miyiz acaba ? :)

mustafa abi videolar tam ekran olmuyor mu boyut böyle ufak mı görünüyor hepsinde tam ekran seçeneği olsa süper olurdu

videoya 2 kere tıklarsanız tam ekran oluyor sorunsuz mkvleri oynatıyor ama görüntü genişliğinin 1000 pikseli geçmemesi gerekiyor.

Hallettim çok da güzel oldu fakat türkçe yapamadım neden acaba? Bunda kamera calistirabilicek miyiz acaba ? :)

türkçe olması derken igo için ise igo için gerekli dosyaları belirttiğim yerlere atarsanız hem menüleri hemde ses türkçe olur. media player içinde usbdeki core player dosyasının içindeki config.xml de ki dil ayarını FR den TR ye çevirmeniz lazım aynı klasörün içinde alt klasörde de config.xml var onun için de TR ayarı yapılmalı. diğer menü elemanları için onlar resim dosyası olduğu için photoshopla yapmak lazım. fırsat bulursam bunları tek pakette yapıp kuruluma ekleyeceğim böylece ayrı ayrı uğraşılmayacak.

Bu torrent ile indirdiğimiz 483.00 mb lık dosyanın içinde bahsi geçen yani çalışan TR harita ve ses dosyaları mevcut mu, çünkü daha önce Medi@skin403_Lite adında ki indirdiğimiz dosya 260.00 mb tı. Tş kler...

haritalar Türkçe dil ses dosyaları hepsi ful

Anladığım kadarıyla konuyu tam manasıyla okuyan kimse yok, ilk mesajda ve devamındaki sayfalarda detaylı anlatım mevcut, bu programı 46 yaşındaki ben kurabildiysem gençlerin kuramamasına imkan yok...:)

Geri