R-Nav için yeni arayüz, video oynatma ve iGO

videoya 2 kere tıklarsanız tam ekran oluyor sorunsuz mkvleri oynatıyor ama görüntü genişliğinin 1000 pikseli geçmemesi gerekiyor.

normal video klipleri bu youtue den indirdiklerimizi oynatır mı önemli olan o benim için bir de film izleyebilirmiyiz uzunluk problemi oluyormu birde bir arkadaş konuda skinler için site adresi vermiş bu skinleri de ilgili programa uyarlayabilirmiyiz acaba üstad

normal video klipleri bu youtue den indirdiklerimizi oynatır mı önemli olan o benim için bir de film izleyebilirmiyiz uzunluk problemi oluyormu birde bir arkadaş konuda skinler için site adresi vermiş bu skinleri de ilgili programa uyarlayabilirmiyiz acaba üstad

çözünürlüğü(genişlik 1000 pikseli) aşmıyorsa oynatabilir yoksa video dönüştürme programı ile dönüştürmek gerekebilir en kötü uyumlu dosya türlerini ayrı ayrı deneyerek görmek lazım uzunluk problemi var mı bilmiyorum onun içinde uzun bir film atıp deneyeceğim hafta sonu.

Programın içinde 700 mb ve 1 saat 33 dk uzunluğunda bir video var ve formatı AVİ...

attachment.php
kardeşim bunu torent ten indireceğiz sonra çıkan dosyaları rar dan çıkartıp boş bir usb ye atacağız sonra tam olarak ne yapmamız gerekiyor biyere kurulum yapacakmıyız tam olarak bir yol gösterin resimli anlatım falan olsa çok iyi olur herkezin bilgisayar kullanma bilgisi aynı değil yanlış birşey yapmayalım sonra :)
arkadaşlar flash içeriği resimdekigibi olacak

Arkadaşlar Dosyayı indirdikten sonra rarlı dosyayı bilgisayarda çıkartıyoruz içndekileri bir flash bellege yükleyip teybin flash girişine takıyoruz aracı çalıştırıp teybi açıyoruz. güncelle geliyor ekrana güncellemeyi yapıyor teybi kapadıp açıyor kendisi tekrar bir yükleme daha yapıyor. yükleme tamamlanmış oluyor. sonra aracı stop edip flash içindeki upgrade.lgu dosyasını silip flashı takıp radyoyu açtığımızda ekranda kırmızı bir nokta çıkıyor ona dokunup proğramı çalıştırıyoruz. programın çalışması için flash devamlı takılı olması lazım. birde müzükleri flash içindeki ÖP klasörüne atıyoruz. Videolarıda Video Klasörüne atıyoruz

ardeş ben çalıştırdığım flash bellegi aynen kopyaladım buradan torrent linkini indir flash bellege yukle, kur ve bellekteki update.lgu dosyasın sil tamam
Arkadaşlar birde indirdiğiniz torrent dosyalarını torrentten silmez ve inndirme bittikten sonra silmezseniz bilgisayarınız açıkken indiren arkadaşların torrenti sizin bilgisayardanda ndirir ve daha hızlı iner

TORRENT LİNKİ https://mega.co.nz/#!fEJUwKKB!YwsjoT...YJOwpRMs2U6ZAQ
MEGA LİNKİ https://mega.co.nz/#!6cAEBb6A!H26yWUhipiXuEIcElE8Fq_PxGJuCv-lwnK_w0_ujmQM
YANDEX LİNKİ https://yadi.sk/d/KMUmwqfjcFrf8

Dun aksam ugrasa ugrasa yaptim yanliz bi sorun var arkada calisan r nav ayri calisiyor yukledigimiz program ayri calisiyor ayri calisiyordan kastim r navda ayri muzik caliyor yuklenen programda ayri muzik yani sesler karisiyor rnavi pause yapıp prigrami actigin zamanda ses yok biyerde bi yanlismi yaptim ayrica video sanki internetten izler gibi kesik kesik duruyor

Dun aksam ugrasa ugrasa yaptim yanliz bi sorun var arkada calisan r nav ayri calisiyor yukledigimiz program ayri calisiyor ayri calisiyordan kastim r navda ayri muzik caliyor yuklenen programda ayri muzik yani sesler karisiyor rnavi pause yapıp prigrami actigin zamanda ses yok biyerde bi yanlismi yaptim ayrica video sanki internetten izler gibi kesik kesik duruyor

Önceki sayfalarda bunun çözümü yazıldı bakarsan halledersin

Baktim ama ya kaçırdım yada ben.anlamadim bir haftadir birazda anlamayinca zor oluyor
evet sonunda o olayida cozdum sesis mp3 dosyasini rnav arka kisimda caliyor yuklenen programda ses olayida gelmis oldu bu durumda tsk ederim emeginize saglik yapanlardan yanliz video formati en iyi calisan nedir acaba deneyenler paylasirsa sevinirim vide olayi bende kesik kesik çalıyor

Geri