Atkadaşlar merhaba. Ben de sedan 1.5 edc dizel icon model kullanmaktayım ve bu yaşanılan sorun yani tam durmadan duracak gibi yavaşladığınızda gaza bastığınız zaman devir saatinin 2000 küsürleri göstermesine rağmen aracın ivmelenmemesi sorunu benim aracımda da mevcuttu. Ancak sorun çözüldü. Söz konusu sorunun çözümü aracına edc yazılımının yeni versiyonun yüklenmesi. Normalde sadece OTS gelen araçlarda bu yükleme işlemi yapılıyor ancak bir kaç okuduğum konuda bu şekilde bir çözüm olabileceğini öğrendiğimden söz konusu yazılımı servise gidip söyleyerek bir şekilde yüklettim. Ve yüklettiğimden bu yanada bu sorun kalmadı. Ayrıca bir sorun daha mevcuttu. Yine duracak kadar yavaşladuktan sonra dik bir rampadan inerken gaza basmadığımda vites atmıyor ve yanısıra sağlam bir fren yapar gibi yapıyordu araç sonrasında vitesi bir ileri vites ile değiştirdiğinde ani bir hızlanma oluyordu. Bu sorunda yine aynı şekilde çözüldü. Evet yine inişlerde bi frenleme durumu var ancak sonrasında ani hızlanmalı bir vites değişimi olmuyor..
Gaz oedalı değişimi olnadan sorunu çözdük. Darısı diğer sorun sahiplerine..
Kazasız sürüşler..
Gaz oedalı değişimi olnadan sorunu çözdük. Darısı diğer sorun sahiplerine..
Kazasız sürüşler..