Megane IV HB 1.5 DCi EDC - Gaz pedali arada bir tepkisiz kaliyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdem1998
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Otomatik vites acemi işidir meselesi gerçekten can sıkıcı. Ben 23 yaşındayım daha 5 ay önce otomatik vites megane 4 aldım. Bundan önce manuel vites kullanıyordum. Yaşınız kaç olursa olsun saygısızlık etmek istemem ama burada insanları arabalarından soğutuyor yazdıklarınız. Burada yazılan sıkıntıları bende yaşıyorum hatta bir arkadaş kasislerden sonra demiş, direk o problemi yaşıyorum. Yorumlarınızı direk bu kadar fevri, katı yazmamanız dileğiyle. Eğer bahsettiğiniz kadar memnun değilseniz, sahibindene koyun aracınızı ve gidin bir volvo v40 alın. Kimse sizi tutmuyor.

İyi bir takipçi olmadığın ortada. ; zaten biz renault cuyuz. Otomatik vitesten Manuel'e neden geçtiğimizi anlatıyoruz. Bak sende söylüyorsun bu problemler sabit. Otomatik viteste her zaman kullanıma bağlı olarak ilerleyen km lerde başına geliyor

İyi bir takipçi olmadığın ortada. ; zaten biz renault cuyuz. Otomatik vitesten Manuel'e neden geçtiğimizi anlatıyoruz. Bak sende söylüyorsun bu problemler sabit. Otomatik viteste her zaman kullanıma bağlı olarak ilerleyen km lerde başına geliyor

Bi Renaulttan özellikle Megane 4 den asla vazgeçmem. Bunu da bil ama sanırım kullanıma bağlı olarak. Oto vitesten manuel daha güvende hissettirdi. Sonuçta bu paylaşım sitesi Oto vites tecrübelerimizden bahsediyoruz bunlar tecrübeyle sabittir. Ne yaparsanız yapın oto vitesin Eti budu bu kadar. Kullanıma bağlı olarak arıza yapacak. Gerçek bu

Dediğim gibi servis müdürü arkadaşımdan ; bir önceki yazımda söyledim. Çok yoğun trafiklerde star stop la ya aracı stop ettirmeli yada çalışıyorsa arabanız nötr e almalı ki kavrama olduğu yerde çalışıp ısınmasın aşınmasın. .birde yokuş yukarıda arabayı parkedilirse ; arabayı kapatmadan nötr e alıp stop ettirmeli manuel yada otomatik el freni çekildikten sonra parka alırsanız. Şanzıman yük bilmediğinden kolay kolay sorun yaşamaz arabanızı satana kadar uzun ömürlü kullanabilir siniz .

Dikkat edersen tecrübe aktarımı yapıyoruz. Oto vites in nasıl kullanacağından bahsediyoruz . Arıza vermemesi için tşk ler

Dikkat edersen tecrübe aktarımı yapıyoruz. Oto vites in nasıl kullanacağından bahsediyoruz . Arıza vermemesi için tşk ler

Burda konu dikkat ederseniz gaz pedalı tepkisiz kalması; .onun tek sebebi yine edc oto vitesin yokuş yukarıda zorlanarak kavrama yapamadığından vitese geçememesi; karakteristik özelliği bu. arada başınıza gelecek belki 5.000 belki 20.000 den sonra .bunun çözümü Yok arıza değil. Oto vitesin özelliği. Onu bu şekilde kabul edip kullanacaksınız ..Çünkü oto vites sonuçta mekanik ; robotlaştırılmış manuel vites. Farklı durumlarda karşılaştığında ( yokuş yukarı gibi) zorlandığı için manuel gibi dışardan hükmetme şansın Yok tepkisiz kalıyor durum bu. Bu bir arıza değil yapısı böyle bu şekilde alışıp kafaya takmadan kullanıma devam ederseniz. Sıkıntı olmaz iyi sürüşler

Burda konu dikkat ederseniz gaz pedalı tepkisiz kalması; .onun tek sebebi yine edc oto vitesin yokuş yukarıda zorlanarak kavrama yapamadığından vitese geçememesi; karakteristik özelliği bu. arada başınıza gelecek belki 5.000 belki 20.000 den sonra .bunun çözümü Yok arıza değil. Oto vitesin özelliği. Onu bu şekilde kabul edip kullanacaksınız ..Çünkü oto vites sonuçta mekanik ; robotlaştırılmış manuel vites. Farklı durumlarda karşılaştığında ( yokuş yukarı gibi) zorlandığı için manuel gibi dışardan hükmetme şansın Yok tepkisiz kalıyor durum bu. Bu bir arıza değil yapısı böyle bu şekilde alışıp kafaya takmadan kullanıma devam ederseniz. Sıkıntı olmaz iyi sürüşler

Kardeş kendin çalıp kendin oynuyon resmen.Kendi yazdıklarına cevap veriyorsun.hehe

Yazdıklarını tek cevapta birleştirsene paşa.

Kardeş kendin çalıp kendin oynuyon resmen.Kendi yazdıklarına cevap veriyorsun.hehe

Yazdıklarını tek cevapta birleştirsene paşa.

Uyarın için tşk ler .ara ara giriyorum. Vaktim oldukça ondan tşk ederim

Ayriyetten bu paylaşım sitesi chat kanalı değil o yüzden okundukça bilgi sahibi olsun diye insanlar

Muhakkak öyle.Ama toplu yazarsan daha faydalı olacak.Sayfa sayfa konu olacağına tek bir yerde toplanır diye söyledim.Alınacak bir durum yok kardeş ,niye böyle yaptın şimdi.

Yok yok alınmadım. Foruma Yen'i girdim .acemisiyim ondan . Tşk ederim

İyi bir takipçilikle vs alakası yok bunun. Otomatik vites acemi işi vs. gibi laflar etmek ve yahutta illa arıza çıkacaktır gibi laflar etmek doğru değil. İnsanları arabalarından soğutabilir bu tür yazılar. Araba mekanik sonuçta her yerden bir arıza verebilir. Bir bakmışsınız ben EDC'yi sorunsuz kullanmışım, siz akla bile gelmeyecek yerlerden sıkıntı yaşamışsınız. Öleceksek neden geldik dünyaya? değil mi o zaman.

İyi bir takipçilikle vs alakası yok bunun. Otomatik vites acemi işi vs. gibi laflar etmek ve yahutta illa arıza çıkacaktır gibi laflar etmek doğru değil. İnsanları arabalarından soğutabilir bu tür yazılar. Araba mekanik sonuçta her yerden bir arıza verebilir. Bir bakmışsınız ben EDC'yi sorunsuz kullanmışım, siz akla bile gelmeyecek yerlerden sıkıntı yaşamışsınız. Öleceksek neden geldik dünyaya? değil mi o zaman.

İstatistik sel konuşuyorum. Birde arızalarını çok iyi biliyorum. Neyse sen yorumları duymamış ol.yola devam sıkıntı Yok. Sadece prensibiyle kullan yeter

Geri