Arkadaslar merhaba ,
Oncelikle aracim 2012 fluence dynamiq edc sanziman118 bin km'de. Aracim yaklasik bir ay once olmadik bir yerde karadenizin yaylalarinda yolda giderken bir anda vites devreden cikti ve bos vites modunda durdu stop ettim tekrar calistirmak istedim fakat hic bir tepki vermedi ekranda sirasiyla vites kutusunu kontrol ettirin esp yi kontrol ettirin yokus kalkis destegini kontrol ettirin uyarilarini verdi. Ne kadar ugrastiysak da olmadi yaklasik 3 saatlik cesitli aku takviyesi dahil calismalar bosa cikti. Mecbur araci oldugu yerden ite kaka yol kenarina alip biraktik gunlerden cumartesiydi servisi aradim ertesi gun gelebilecegini sadece arizayi tespit edebilecegini onarim garantisi veremeyecegini ve sadece gelmek icin 300 tl istedi ve bayram tatili oldugu icin ancak bir sonraki cuma servisin acilacagini soyledi buna ragmen mecbur tamam dedik ve geceyi orda gecirdik. Ertesi sabah kalktim aracin yanina gittim bi deneyeyim dedim arac calisti. Servisler tatilde oldugu icin Allaha emanet bindik araca ve ordan persembe aksami istanbula donmem gerekti cok sukur sikintisizda donduk. Yolda baska bi sikinti cikarmamasina ve bi daha ariza vermemesine guvenerek servis zamani 120 bin olmasini bekleyeyim dedim. Ve gectigimiz cumartesi yine ayni sey oldu ve aracim sirketin otoparkinda eve donecegim vakit calistirdigim esnada yine vites kutusu yokus kalkis esp hatalarini sirasiyla vermeye basladi stop ettim tekrar calistirayim dedim fakat nafile kaldi orda biraktim metrobusle dondum pazartesi servise goturum diye. Aracin tum bakimlari zamaninda yapilmis ve hic bugune kadar bu hatayi vermemisken simdi bu kadar arizayi biriktirip tek seferde vermesi neden olabilir ve bi aracin insani yolda birakma potansiyeli bu kadar yuksek olabilirmi forumda okudugum kadariyla arac resmen saatli bomba misali 100 bini gectimi basliyo sapitmaya. Aracimi begeniyorum seviyorum fakat seven sevdigini yolda birakirmi yaa ayiptir