arkadaşlar merhaba 2012 1.5 edc dci fluence sahibiyim.araçta vites 6 dan 5e inerken yaklaşık 5 ay önce cirlama sesi geldiğini farkettim ve servise başvurdum o ara araç 102k kmdeydi.servis kontrol etti ve sürüş güvenliğini etkileyen birşey yok dedi.hiç bir işlem yapmadı lar.sonra tabi tatmin olmadım bu çvptan ve başka bir ildeki yetkili servise goturdum araci ve oradaki kontrolden sonra aracin surus guvenligi acisindan herhangibir sorun teskil etmedigini soylediler ve bir islem yapilmadi.ustune ustluk ikinci yerdeki halkla iliskiler personeli sahsimi azarlamaya kalkarak "herkesin butur problemlerini ucretsiz cozemeyiz ben sirketimin arkasindayim" filan gibi sacma sapan seyler soyleyerek iyice olayi cigirindan cikardi bende bunun uzerine kendisini sikayet ettim musteri hizmetlerine kim kimin arkasinda heralde anlamistir artik.neyse tabi istedigim olmadi yine neydi istedigim? Aracimin km sinin 100k nin hemen uzerinde olmasi ve fakat 3 yasin uzerinde olmasina ragmen arizanin ucretsiz giderilmesiydi.2 servistende olumsuz cvp alinca müşteri hizmetleri telefonuna ayni sorunu ilettim ve beklemeye basladim.size en kisa zamanda doncez filan dediler 2_3 hafta gibi kisa bi zamanda donduler ve ayni cvp surus guvenligini etkilemiyor...istedigim hala olmadi ne ypiyim dedim kendi kendime. Dedim iadeli taahhutlu dilekce yaziyim.ve dilekce yazdim renault genel mudurlugu istanbula sikayetimi anlattim ve ve aracimin musteri memnuniyeti kapsaminda onarilmasini istedim ve mahkmeye ve basina basvuracagimi yazdim.cvp gelene kadar benim ilk servise basvuru yaptigim tarihden itibaren 5 ay filan gecti ve sonra talebimi ciddiye alip araci servise yonlendirdiler.ilk basvurdugum srvise ikinci kez gittim ve araci incelediler.tabi bu sefer genel mudurlukteki bir muhendiste surece dahil oldu ve butun bilgiler aninda ona gidiyordu.ve servisin tutumu cok degismisti.sadete geliyim servis aracin catal ayak denen bi parcasinda sorun oldugunu ve degismesi gerektigini soledi tamam dedim.sanzimani indirdiklerinde volanin uzerindeki yayli metal bir parcanin yerinden cikmis oldugunu ve yere dustugunu solediler ve volanin degismesi gerektigini solediler ona da tamam dedim.ayrica baski balatanin da yaglandigini vites jutusundan yag kacirdigini oradaki kecenin yag sizdirdigini ve baski balatanin bu sebeple siyirdigini ve baski balatanin ve bilesenlerininde degisecegini solediler ona da tamam dedim.bu kadar rahat tamam dememin sebebi musteri memnunniyetinden dolayi ucret vermeyecek olmamdi tabi..sonucta 11 bin tl gibi bir masraf cikmis benim aracta arac suan 115k kmde ve 2012 model genelde uzun yolda kullaniliyor ve zorlanmadan kullaniliyor.benden talep ettikleri sadece volanin parca ucreti oldu onun da fiyati 1500 tl cik.eee naapalim aracin degeri 44 bin tl masraf 11
Bin tel. 1500 u verip yola devam diyelim dedik.aracimi bugun yetkili servisten teslim aldim test surusu yaptim ve eski halinde gercekten baski balatanin siyirdigini frkettim suan gayet saglikli ve iyi calisiyor insallah sorun yaratmaz bana bi uzun sure.yapilan islemlerin ayrintisini yazabilirim mrk eden varsa hatta bu konuda ozelden msjda atabilirsiniz gerekli belgeleride gonderebilirim.tum edc kullananlara saygilar.hayirli bayramlar simdiden.
Bin tel. 1500 u verip yola devam diyelim dedik.aracimi bugun yetkili servisten teslim aldim test surusu yaptim ve eski halinde gercekten baski balatanin siyirdigini frkettim suan gayet saglikli ve iyi calisiyor insallah sorun yaratmaz bana bi uzun sure.yapilan islemlerin ayrintisini yazabilirim mrk eden varsa hatta bu konuda ozelden msjda atabilirsiniz gerekli belgeleride gonderebilirim.tum edc kullananlara saygilar.hayirli bayramlar simdiden.