Ben de EDC'den değil ama forumdan soğuyacağım diye korkmaya başladım. Burada şikayet yazan bir kaç arkadaşımız haricinde kanıtla konuşan pek kimse yok. Forum yönetiminden bir ricam var. Lütfen bu tür ciddi sorunlarda mesaj atanlar bu ciddi sorunlarını kanıtlamakla yükümlü olsunlar. Plaka noları, gerçek isimleri ve başvurdukları yetkili servis ismi gibi. Bunu alenen burada bize değil yönetime ispat etsin ve lütfen forum ana sponsoru olan yetkili servis İnanlar Mais kayıtlarından bunu bizlere teyit etsin. Bu forum sıradan bir dedikodu forumu değil, bir markayı temsil ediyor, çok faydalandığımız ve severek takip ettiğimiz bir forum. Bu kadar serbestçe, isimsiz cisimiz mesaj atılan bir yer olmamalı diye düşünüyorum. İnanın en küçük bir şikayetim olmayan aracımdan şüphe eder endişe eder duruma düşmeye başladım. Tahmin edersiniz bu çok can sıkıcı. Alnımızın teriyle zar zor aldığımız bir aracımız var ve severek keyifle binmek istiyorum. Satayım gitsin mi? Bu mudur? Böyle devam ederse severek takip ettiğim forumu takip etmekten vaz geçeceğim diye de çok üzülüyorum.