Merhaba, daha önce bahsettiğim 10 bin TL tutan parça değişiminden yaklaşın 1.5 ay sonra maalesef aynı hata "vites kutusunu kontrol ettiriniz" tekrar verdi. bu sefer 2500 tl lik bir reçeteyle sizinde söylemiş olduğunuz vites tamburu vs. bi iki parça, yağ, keçe conta vb. değişimlerle tekrar arabayı aldım. Şuan ki kulllanımda müthiş bir yumuşama hissettim geçişlerde, kavramalarda. sanki ilk günkü gibi oldu herşey... Şuan 3-5 gün oldu arabayı kullanmak hoşuma gidiyor valla bir garip oldum
Geçmişten bu yana 2 kere beyin ve vites kutusunda ana vites çarkları haricinde herşey değişti. Faturasal değerleri sanırım 18-19 bin'i buldu. ve Renault müşteri memnuniyeti olarak benden 10 puan aldı. Tabi sıkıntılar çektik. 2 sene boyunca toplamda 2 aya yakın arabasız kaldık. ama bu para cepten çıkmayınca insan bir rahatlıyor tabi
Tabi burada şans faktörüde var mı bilemedim. garantinin 2.senesinde bu problemin başlaması gibi.. ve garanti bitiminden 2 sene geçmesine rağmen sorunun takibi giderilmesi konusunda aracımı sadece renault servisinde bakım yaptırmamında bir önemi olmuştur sanırım. Bakalım en az 2 ay kullanmak gerekiyor şimdi. umarım düzelmiş olur.
Burada ana fikir olarak şunu söylemek isterim. Benim gibi sık arıza vermeyen, ama önemli bir parçası arızalandığında aracınızı tamir etmeden satmayın. yada satacağınız kişiye bu bilgiyi verip öyle satın. Kimsenin kul hakkına girmeyin. Para pulun hak yolunda bir değeri yoktur. kul hakkına girmeyin... umarım tüm arızalarınızın çözümünü bulursunuz...
selamlar