arkadaşlar merhaba. bende aranıza katıldım.
2011 EDC'li aracımda 2,4,6,r vitesleri iptal durumda. servis önce 2 nolu debriyaj değişecek dedi değiştirdiler. sonra sorun bu değilmiş baskı balata değişecek dendi. sonuç tabi 5000 TL. hemen şikayetvar'a yazdım. Cevap fiyasko. baskı balata için bişey yapamazlarmış araç garantide bile olsa bunu karşılayamazlarmış. indirim bile yok. bulunduğum şehirde servis olmaması sebebiyle son bakımı dışarda yaptırmıştım ordan da bişey çıkmadı.
çok komik durum otomatik vites arabada baskı balata bitti hem de daha bu km'lerde. usta da 2 gündür servise gelmiyor hastaymış. telefonla aradım kavrama noktasını yeniden tanıtalım diye. bizde biliyoruz heralde denedik olmadı dedi. anlaşıldı bu parayı ödetecekler bana. ama bundan sonra da kuruş param geçmez Renault'a. bu araçtan soğudum hemen düşük fiyatla bile olsa satıcam. daha da yanından geçmem Renault'un. bir firma aracının arkasında niye durmaz ki? şuanda yaklaşık 10000 TL farkla satılıyor bu şanzuman. bu kadar kısa sürede bu kadar masraf çıkarması çok kötü.