Megane 4 almak isteyenler kesinlikle okusun!!!!!

Yazılımsal bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Benim servis iptal oldu. Genel merkezden bir ekip çarşamba gelip aracı inceleyecekler. ozaman bunuda göstereceğim ama kronik bir yazılımsal problem olabilir.

Bende yazılımsan olduğunu düşünüyorum.Klima flaplarında sorun olsa ortaya hiç üfleme olmaz .Auto modta da sadece ön göğüsten üflüyor.Normalde dağıtması lazım, eski aracımda da otomatik dijital klima vardı o auto modtta üflemeyi dağıtıyordu bunun gibi tamamını ortadan vermiyordu. Icon almamdaki sebeplerden biriydi otomatik dijital klima..

aldım ben de megane 4. Haftaya teslim edilecek kısmetse.

1.2 edc.

yorumlar gözümü korkutmuyor açıkcası. kısmet bu işler. çıkarsa sorun yaptırırz paniğe gerek yok. :)
Hayırlı olsun.

manuel klima candır :)) kırılmadıkça hata vermez. araçtaki ayarsızlıklar olabilir sonucta seri üretim birbirini takip eden sistemeatik hatalardır . önemli olan servisin size vereceği cevap ve ilgilenmesidir.

Aracın fan sorunu hakkında merkezden gelen personel inceleme yaptı. En kısa zamanda dönüş alacağımı düşünüyorum. Diğer şikayetler ile ilgili Merkezin sonuca bağlaması bekleniyor. Konunun kapanması karşılığında iki adet ücretsiz yıllık bakım ve garanti süresinin bir yıl uzatılması, bagaj kapağı ayarının yapılması, kapak altında ki boyaya rötuş yapılması yönünde anlaşma sağlandı. Değerli forum üyelerinin bilgilerine...

Aracın fan sorunu hakkında merkezden gelen personel inceleme yaptı. En kısa zamanda dönüş alacağımı düşünüyorum. Diğer şikayetler ile ilgili Merkezin sonuca bağlaması bekleniyor. Konunun kapanması karşılığında iki adet ücretsiz yıllık bakım ve garanti süresinin bir yıl uzatılması, bagaj kapağı ayarının yapılması, kapak altında ki boyaya rötuş yapılması yönünde anlaşma sağlandı. Değerli forum üyelerinin bilgilerine...

Çözüm sizi de mutlu ettiyse ne güzel.Keyifle aracınıza binmeniz dileği ile.
Klima ile ilgili dönüş olduğunda burdan paylaşın lütfen..

Sonunda bende test edebildim.Aynı sorun bende de mevcut.Çözüm sağladıklarında bilgi verir misin?

Garantinin ücretsiz 1 yıl uzatılması güzel.2 adet yıllık bakımda bence güzel.
Sonuç sizi mutlu ediyorsa sıkıntı yok.Gecmiş olsun.

Evet sonuç güzel ancak keşke bu sonuç için 2 kere servise gitmeden, merkezden bir personel gelmeden ve 2 kere Fransa yönetim kurulu başkanına mail atmadan önce olsaydı. Onay için merkezden yarın sizi arayacaklar dedi ancak arayan olmadı. Fan sorunu için dönüş olduğu an bilgilendireceğim.
Garantinin ücretsiz 1 yıl uzatılması güzel.2 adet yıllık bakımda bence güzel.
Sonuç sizi mutlu ediyorsa sıkıntı yok.Gecmiş olsun.

Arkadaşlar önümüzdeki hafta Megane HB 1.5 icon aracımı teslim alacağım. Aracı teslim almadan önce klima sorununu soracağım.. Sizler sorununuzu çözebildiniz mi??

Merhaba arkadaşlar artık çalışma sistemi mi böyledir yoksa sorun mudur bilemedim ama klima ile ilgili bir gelişme var mı ? Araç icon

Geri