Aracı sıfır aldım. Bağaj kağagında 5 mm kayıklık var, bagaj kapağı üzerinde boya altı lekeler var. Pasta cila ile geçmedi. Bagaj kapağı altında 2 adet yaklaşık 3 cm uzunluğunda darbe sonucu boya kalkması var. sol arka kapının kasa tarafında ki kilidinin yaklası 10 cm üstünde 2 adet rötuş var. merkeze bildirdim. bagaj ayarı için sök tak yapacakmış. rötuş için lokal kazınıp boyanacakmış. bagaj kapağında ki boya kalkması için rötuş yapacakmış ama ton farkı belli olurmuş. sarı lekeleride sözde pasta cila ile geçirirmiş. İhtar çektim değiştirmek için. Ayıplı mal sattılar. Haftayada mahkemeye veriyorum. Bayide 2 adet megane 4 daha baktı ikisinde de bagaj kapağında kayıklık vardı ve birinde leke vardı. şikayetvar.com da aynı sorundan bir arkadaş daha yazmış. Kalitesiz hizmet, kesinlikle geriye dönsem asla renault almam. Sadece arabanın özelliklerinin iyi olması yetmiyor. 90 bin para verdiğin arabadan 3 günde soğutuyorlar. multimedya sisteminde de sorun var. Navigasyonda sesli komutlarda aynı kelimeleri tekrarlıyor. Telefonu usb ile bağladığında arada kilitleniyor. Arabayı kapatıp açmazsan düzelmiyor. Bu aracı alıyorsanız kesinlikle hizmetin kalitesiz olacağı ve müşteri memnuniyetinin geri planda olacağını bilerek alın. Ayrıca bakarken kesinlikle iyi bir kaporta ustası ile gidin. Mahkeme sürecini ve aşamalarını buradan aktaracağım. Megane 4 sorunu yaşayan arkadaşlar benimle iletişime geçebilir.