Kaporta Çiziklerinde WD 40 Mucizesi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dün gece aracın tamamına wd 40 uyguladım bu furyaya bende katılmış oldum :)

R6q1X6.webp

B9kvEv.webp

voqXm6.webp

gLB2nR.webp

Boyada Atma Yapmaz İnşallah

Nerelerden temin ederiz bende deniyeyim yaf :))

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dostlar bu WD40 ile kaporta temizleme işi bayağı yaygınlaşmaya başladı.Başka araba form sitelerinde de uygulayanları gördüm.Fakat aşırı sıcaklarda boyaya zarar vermez mi bu ürürün.. Yakında bel fıtığına da iyi geliyor derlerse şaşırmam valla hehe

Dostlar bu WD40 ile kaporta temizleme işi bayağı yaygınlaşmaya başladı.Başka araba form sitelerinde de uygulayanları gördüm.Fakat aşırı sıcaklarda boyaya zarar vermez mi bu ürürün.. Yakında bel fıtığına da iyi geliyor derlerse şaşırmam valla hehe
Bu işi yurt dışında Ruslar çizik ve sürtmeleri temizlemeye iyi geliyor diye başlattılar.
Komple araba cilalama işini ilk ben uyguladım, bir baktım patladı gitti... :D
Araçlarınızın boyasında bozulma olursa mesuliyet kabul etmem haberiniz olsun... :D

Bu işi yurt dışında Ruslar çizik ve sürtmeleri temizlemeye iyi geliyor diye başlattılar.
Komple araba cilalama işini ilk ben uyguladım, bir baktım patladı gitti... :D
Araçlarınızın boyasında bozulma olursa mesuliyet kabul etmem haberiniz olsun... :D

Abi ben önce kokladım :D gaz kokusu var resmen , iyi bile gelip boyayı besleyebilir :)

Abi ben önce kokladım :D gaz kokusu var resmen , iyi bile gelip boyayı besleyebilir :)
Bence iyi geliyor, boya ışıl ışıl oldu...

Meganı sıfır mu aldın uğur abi hehe

On numara olmuş abi resmen sıfır gibi olmuş araç maşallah ben bu wd-40ı sadece kaportayla kalmadım egzoscuya gidip aracın altına inip bütün bağlantı yerlerini yağladım travers vs vs fren diskleri araçtan gelen boş sesleri hepsi kesildi

Geri