Kaporta Çiziklerinde WD 40 Mucizesi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Meganı sıfır mu aldın uğur abi hehe

On numara olmuş abi resmen sıfır gibi olmuş araç maşallah ben bu wd-40ı sadece kaportayla kalmadım egzoscuya gidip aracın altına inip bütün bağlantı yerlerini yağladım travers vs vs fren diskleri araçtan gelen boş sesleri hepsi kesildi

Emrecim o benim gönlümün sıfırı :))) Biraz öncede sunroof'un raylarına falan wd-40 sıktım iyice (arap yağı bol bulunca bi tarafına sürermiş misali) temizleyip Tunap'tan getirttiğim silikonu uygulayacağım.

İlk fırsatta bunu deneyeceğim ( Çizik bir araç bulursam tabi ), videoda gerçekten işe yaramış görünüyor...

[video=youtube;xL2HIuJR43A]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xL2HIuJR43A[/video]

ama nasıl olur==??:soru:soru

wd-40 çok güzel yağlayıcı ve kir çözücüdür.
İnce bir yapısı ve harika bagımlılık yapmayan bir kokuya sahip.
bisikletimi yıkattım zincirleri falan 1 gün sonra wd-40 sıktım simsiyah aktı. hemde parladı zincirler.

Arkadaşlar ben bu spreyi baya araştırdım içindeki madde kansorejenmiş o yüzden uygularken kokusuna pek mahrus kalmayın derim cok ciddi kanserojen olmasada bi nebze varmış bilin istedim

arkadaşlar konuyu yeni gördüm ve yorum yapmak istedim. 1 yıl önce honda shadow motosikletimin jant kenarlarına WD-40 sıkmıştım.Fren aksamının olduğu kısımlara da sıkmışım. biranda frenler tutmaz oldu. Fren yağlama yapsın diye o şekilde 3 gün kadar dolaştım.Baktım düzeleceği yok honda servisine götürdüm.Fren batalarının bittiğini değişmesi gerektiğini söylediler.Benimde böyle bir tecrübem olmuştur.

Sıkıntıdan plaka lambalarını söktüm , kararmıştı ve ışık azalmıştı.Sökünce baktım ki camı kararmış ve aşırı şekilde matlaşmış.Bastım içine wd 40 kısa bir süre bekleyip kuruladım tertemiz oldu.Denemenizi tavsiye ederim.

Sıkıntıdan plaka lambalarını söktüm , kararmıştı ve ışık azalmıştı.Sökünce baktım ki camı kararmış ve aşırı şekilde matlaşmış.Bastım içine wd 40 kısa bir süre bekleyip kuruladım tertemiz oldu.Denemenizi tavsiye ederim.

Yok artık... :D

Geri