Kaporta Çiziklerinde WD 40 Mucizesi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Önemli olan arkadaşların dediği gibi toz toplarmı en önemlisi boyaya ve diğer parçalara zararı ve yan etkisi var mı acaba ?:polis

BİZ DENEDİK gayet güzel toz tutnayı bırak su bile durmuyor ama iyi silmen lazım fazla sıkmadan azar azar sıkarak dene parlamaya başlasın tavsiye ederim denedim resimleri görmüşsündür zaten

BİZ DENEDİK gayet güzel toz tutnayı bırak su bile durmuyor ama iyi silmen lazım fazla sıkmadan azar azar sıkarak dene parlamaya başlasın tavsiye ederim denedim resimleri görmüşsündür zaten
Anladım benim işte en çok merak ettiğim yan etkisi varmıdır kaporta boya plastik aksamında ?

Ben bugun wd-40 ı aracın alt kısımlarındaki bağlantı yerlerinde denedim.
Travers lastikleri ve bağlantı yerleri sogukta asırı ses yapıyordu mesela en ufak badal'da tok tok diye vuruyordu o kısımlara güzelce wd-40 bastım içine şimdi inanın en ufak bir ses yok kapı kollarına dışlarına aracın içinden ön cam diplerine yapıştırdım wd-40.

Ve son olarak soguk havalarda yine arka disklerde gergiye alır gibi cart diye ses gelirdi soguktan sanırım. bugun arka balata ve disklere sıktım biraz bekledikten boş bi alanda el freni cekik şekilde 100 metre kadar ilerledim ki kayganlıgı alsın diye ve sonuc yine mükemmeldi bu wd-40 bir harika gerçekten.

Ürünü ise 100-200-300-400 ml şeklinde metro gross markette vardı. 100 ml 5 liraydı. 400 ml 14.50ydi ve 400 ml aldım.
Aracı komple 2 kere cilaladım ve alt kısımları dediğim yerleri spreyledim ve minumum yarısı daha duruyor.

Emre işi ilerletmişsin, WD-40 her derde deva diye boşuna demiyoruz... :)

Arkadaşlar,yapmayın Allah aşkına,özellikle civatalı aksamlara sakın sıkmayın.Bu ürürnün o bölgelerde gevşemelere sebep olacağı aşikar,aman deyim genede sıktığınız yerleri bi kontrol edin. :(

arkadaşlar ben bugün nokia 6681 telefon vardı eskiden beri telefonun tuşları basmıyordu wd 40 ı sıktım sildim bezle telefonun tuşları pamuk gibi oldu orjinale döndü sanki demekki zamanla tozlanmış onları temizledi şimdi gayet güzel oldu :) :D

Bu gün bende kaput ve ön tamponda denedim , karanlık olduğu için kaputu tam göremedim ama ön tampondaki yılların sabun , sinek vs kirini resmen yok etti , tampon o kadar beyazladı ki neredeyse araçla ton farkı olacak.Bu gece bitirip gelişmeleri paylaşacağım :)

PEgP3v.webp

jYoVvJ.webp

birde güneş yanığına çare bulsalar :)

WD-40 fabrikasında tüm izinler kaldırılmış, siparişleri yetiştirebilmek için tam vardiya çalışıyorlarmış... :D

Geri