Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uygulama sonrası bol miktarda toz toplayacağı kanısındayım.Ayrıca tüm civata ve somunları tekrar sıkmanız gerekebilir.Lastik hortum aksamınada dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum..
Yaklaşık 3 hafta önce F/Kangoo'da tavan hariç uygulamıştım, Cumartesi günü tavana uyguladıktan sonra hızımı alamayıp aracı komple wd-40 la cilaladım...
Yaklaşık 3 hafta önce F/Kangoo'da tavan hariç uygulamıştım, Cumartesi günü tavana uyguladıktan sonra hızımı alamayıp aracı komple wd-40 la cilaladım...
Usta uygulama sonucu çok çok güzel ama kafama takılan wd40 sonuçta bir yağ örneğin şiddetli güneş altında kalınca araç zararı olmazmı sence?bana olur gibi geldi yada başka bir takım kimyasal zararları araştırıldımı uygulama yapılmadan?
aracın sürtülen yerinin boyaları kaportaya geçmiş gibi gri renk olduğuna göre gri arabaya sürtmüş boya izleri kalmış bence onu çıkarıyor. yoksa boya çizildikten sonra boyayı geri getirmiyecektir.