Allah sahibine sabır versin bu aracın.Trim sesi çok rahatsız eder bu araçta.Sahibi bence de aracı teslim almayıp hemen mahkemeye başvurmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ürettikleri kıçı kırık araçları zaten dünya pahasına satıyorlar bir de bu gibi maliyeti 10 lirayı geçmeyen zımbırtılara dünya para istemezler mi,çok sinir oluyorum.Gerçekten servisler yedek parça olarak hala çok eksik.Geçenlerde 2010 megane için torpido çıtası sordum servisteki adam o ney diyip yüzüme bakıyor., parça kodunu veriyorum
oyle bir parça yok renault üretmemiş diyor.Nasıl olur ,şema burda (http://renault.epcdata.ru/megane2/1...hatochniy_yashik/01008183/badge_exception-12/) resmi siteden aldım diyorum inatla yok diyor.
Clio 4 ün sis farı çerçevesi
parça bu ;
,yav allah aşkına ne maliyeti var bu parçanın plastik dışı krom rengi kaplı bilezik gibi bişey hemde tanesi 368 tl olurmu... İnsaf vicdan ya...
Karar sizin diyecek hiçbişeyim kalmadı...
Anliyamadigim bir kac husus var aracin faturasi kesilmeden satis nasil yapiliyor?
Heleki mtv si odenememis bir aracin ruhsati nasil cikiyor? Nasil plakasi takiliyor?
Arac sahibi neden maliyeye araci satin almis oldugu yeri fatura kesilmedigi icin sikayet etmiyor?
Fatura kesilmediyse bir baska servis nasil sorun nedeniyle arabanin heryerini sokuyor?
Hikaye bana biraz cakma geldi arkadaslar
Yakıt dediğin yakılır