Gündüz farı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mismail
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yer konusunda sizin nasıl hoşunuza gidecekse öyle takın bence. Ben de bundan almıştım bi sene önce ama hiç mi hiç memnun kalmadım. Zaten yeni yeni o zamanlar çıkmıştı bunlar gündeme. Sizin aldığınız ile benim kullandığım aynı ürün. Gündüzleri yok denecek kadar az ışıtıyor. Geceleri de bir işe yaramıyor. Ayrıca ürünü montajlamadan önce kapak kısmını silikonla iyice oturtun yoksa kolay su alıyor. Daha güçlü bir sistem almanızı tavsiye ederdim ama artık almışsınız kullanın. :)

aynı ürünmü sizinkiyle bu iptal edeyim başka hangisini tavsiye edersin ondan sipariş vereyim daha gelmedi

aynı ürünmü sizinkiyle bu iptal edeyim başka hangisini tavsiye edersin ondan sipariş vereyim daha gelmedi
Evet aynı ürün. Tavsiyem biraz daha güçlü bir ürün almanız. Ama ona da para vermeye değer mi diye düşünmek lazım. Sislere power led taksanız daha güzel olmaz mı

Evet aynı ürün. Tavsiyem biraz daha güçlü bir ürün almanız. Ama ona da para vermeye değer mi diye düşünmek lazım. Sislere power led taksanız daha güzel olmaz mı

pover led derken lambamı bu. benim araca uyan pover led hangisi olur bilgim yok benim biraz yardım edersen neden olmasın hangi modeli takayım ne olur daha iyi olacağını düşünüyorsan ve biliyorsan hemen takarım yeterki şu model daha iyi olur uyuar bu model derseniz hemen alayım yeterki güzel olacağını söyleyin reno 19 a güzel olacak herşeye açığım ben link, adres yazın bakayım teşekkürler

pover led derken lambamı bu. benim araca uyan pover led hangisi olur bilgim yok benim biraz yardım edersen neden olmasın hangi modeli takayım ne olur daha iyi olacağını düşünüyorsan ve biliyorsan hemen takarım yeterki şu model daha iyi olur uyuar bu model derseniz hemen alayım yeterki güzel olacağını söyleyin 19 a güzel olacak herşeye açığım ben link, adres yazın bakayım teşekkürler

uyar her araca ledler. Power ledin bi tanesi alacağın ürünün hepsine bedel bence. Aliexpressten ucuza alıp montajını kendiniz yapabilirsiniz. Tekli satılır birbirine bağlamak lazım. Ister 4-5 taneyi bir yanmana bağlayıp gündüz farı niyetine yapın isterseniz sis farlarının içine ampulü söküp power led koyun. Power led biraz xenonu çağrıştırır sis farlarında. Ama gündüz açmanın cezası da olabilir sisler için. Buyrun ben fotoğrafları yükleyim siz bakın.

XY4pV0.jpg

uyar her araca ledler. Power ledin bi tanesi alacağın ürünün hepsine bedel bence. Aliexpressten ucuza alıp montajını kendiniz yapabilirsiniz. Tekli satılır birbirine bağlamak lazım. Ister 4-5 taneyi bir yanmana bağlayıp gündüz farı niyetine yapın isterseniz sis farlarının içine ampulü söküp power led koyun. Power led biraz xenonu çağrıştırır sis farlarında. Ama gündüz açmanın cezası da olabilir sisler için. Buyrun ben fotoğrafları yükleyim siz bakın.

XY4pV0.jpg
ABİ FOTOĞRAFDAN ziyade link yada satılan bir yer adres atabilirmisin modeli yada ne biliyim özelliği nedir bakmak için fiyatına falan dediğin ledin adının yada satıldığı bir link yollarmısın

Estağfurullah abi benim sana abi demem gerekir :) Power led yazdığın zaman özelliklerine bakabilirsin abi. Aliexpresse de power led yazarsın istediğini alabilirsin nasıl uygun olursa tabi ki. Lehim işini yapabilirsen kendi işinikendinkolay bi şekilde halledersin. Aynı zamanda bu ledlerden bi tanesiyle ayna altı ışığı da yaparsın gücü çoktur.

Estağfurullah abi benim sana abi demem gerekir :) Power led yazdığın zaman özelliklerine bakabilirsin abi. Aliexpresse de power led yazarsın istediğini alabilirsin nasıl uygun olursa tabi ki. Lehim işini yapabilirsen kendi işinikendinkolay bi şekilde halledersin. Aynı zamanda bu ledlerden bi tanesiyle ayna altı ışığı da yaparsın gücü çoktur.

eyvallah sağol kardeşim sen anlıyormusun bu işlerden istanbuldaysan senle yapalım şu elektrik işlerini buluşalım olmazmı :)

eyvallah sağol kardeşim sen anlıyormusun bu işlerden istanbuldaysan senle yapalım şu elektrik işlerini buluşalım olmazmı :)

Abi istanbulda olsam seve seve gelirdim ama ne yazık ki Kayseri'ye taşındım. Ama sana bi link yollayabilirim bu elektrik işleri hakkında yeterince bilgi alırsın.

Abi istanbulda olsam seve seve gelirdim ama ne yazık ki Kayseri'ye taşındım. Ama sana bi link yollayabilirim bu elektrik işleri hakkında yeterince bilgi alırsın.
tamam sağolasın bakayım

kardeşim bir şey daha sorabilirmiyim benim aracın farları fazla ışıtmıyor tamam xenon değil ama bu kadarda az olmaması lazım sarı ışık var sisleri açıyorum yinede fazla ışık yaymıyor ne yapılabilir yada ne tür bir lamba ile değiştirebilirim fazla ışık yayması için lambalarımız ne tür lambalar oluyor bizim araçlara ışık fazla verenden alsam hanı h1 h2 h4 ne oluyor sislere yada farlara hepsi farklı mı bana ayrıntılı bilgi verebilirmisin

Geri