Gündüz farı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mismail
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben anlamam ama bilenler cevaplasın :) bence gereksiz gibi geldi

Peki ben bisey sorim :) tampona isiklandirma yapsam sadece sellektorde yansa nasil olur ve aklimda normalde isik %50 sini kullanicak uzunlarda %100 unu birde bu yapilirmi ?

Yapılır tabi role sayesinde. Ama nasıl bir ışık düşünüyorsun :)

Yapılır tabi role sayesinde. Ama nasıl bir ışık düşünüyorsun :)

merhaba kardeşim senin söylediğin siparişini verdiğim gündüz farıda geldi bunun ince ve çift taraflı bantlı olması yerinin neresi olması konusunda sıkıntı olacak gibi önceki veriğimi farın altındaki yere montaj edecektim ama bunun arkası yapışması lazım arkası boş oluyor ne yapsak acaba ışığı iyi ama yapsaydım güzel olacak ama

Bu helezon isiklar var onlar mutfak banyo tavanlarina takilanlardan :) sogutucusu falan var ustunde 3v ile calisiyo ama baya parliyo birde gunduz fari Oluck ayriyetten :) cokmu olur ? Vede izgaralara flas dusundum beyaz

Bu helezon isiklar var onlar mutfak banyo tavanlarina takilanlardan :) sogutucusu falan var ustunde 3v ile calisiyo ama baya parliyo birde gunduz fari Oluck ayriyetten :) cokmu olur ? Vede izgaralara flas dusundum beyaz
resim koy da bakalım

nGg29l.jpg
[/URL][/IMG]
voLRA6.jpg
[/URL][/IMG]
1nkrap.jpg
[/URL][/IMG]
Lo4E8G.jpg
[/URL][/IMG]

bu tweeter ın yeri satınaldığım tweeterı buraya nasıl montaj yaparım yardım edermisinizz

tweeterlar geldi resimde yerleride var bağlantıyı nasıl yapayım bunlar çok küçükmüş zaten kaybolacaklar nerdeyse yeri çok büyük nasıl bir bağlatı yapılmalı bana yardımcı olabilirmisiniz hiç anlamam ordaki soketlerin içine tweeterlardaki babloyumu bağlayacağız soketi sökecekmiyiz yoksa nasıl bağlalayım bunları
XYrgrD.jpg
[/URL][/IMG]

merhaba kardeşim senin söylediğin siparişini verdiğim gündüz farıda geldi bunun ince ve çift taraflı bantlı olması yerinin neresi olması konusunda sıkıntı olacak gibi önceki veriğimi farın altındaki yere montaj edecektim ama bunun arkası yapışması lazım arkası boş oluyor ne yapsak acaba ışığı iyi ama yapsaydım güzel olacak ama

Abi tamponun müsait bir yerine yapıştırıver:)) Illa o boşluklara yapıştırmak istiyorsan ince fikirlerle kolayca yapıştırılır. Ilk bi ona karar ver fikir üretmeye çalışalım hemen :)

Ayrıca sen o yere tweter almak yerine 10cm hoparlör alsaydın keşke. Onun için var orası :)

Abi tamponun müsait bir yerine yapıştırıver:)) Illa o boşluklara yapıştırmak istiyorsan ince fikirlerle kolayca yapıştırılır. Ilk bi ona karar ver fikir üretmeye çalışalım hemen :)

Ayrıca sen o yere tweter almak yerine 10cm hoparlör alsaydın keşke. Onun için var orası :)

bana tweeter al oranın yeri tweeterın dediler bende aldım bitanede alpino marka verdim bunlar gelmedi diye onlarda küçükmüdür acaba bunlar gibi aliden verdim siparişi gene çoktan beri seni göremedim nerdesin kardeşim özletme kendini

gündüz farının fotosunu çekemedim ama onlarda geldi yeri neresi olur yapıştırmaya müsait bir yer bakıyorum diğeri farın altındaki araya iyi denk geliyordu yer itibari ile bunada orda bir yer bulsaydım iyi olacaktı bu tweeterı o sokete nasıl bağlayayım bi tarif edermisin biliyorsan akşam kararıyor ama bakayım deneyeyeim bağlayabilirsem bağlayacağım farımda tweeterımda yolumda açık olsun hepimizin hahhaaaa daha başka siparişş vermeyi de düşünmüyorum artık yeter şunlarıda bir bağlayayım araba 10 numara olacak maşallah maşallah darısı isteyenlere olsun

tweeterın yeri olarak şu ilk reimdeki yere bana bakacak şekilde yapıştırsam düşermi nasıl yapıştırayım çift taraflı bantla ne dersiniz

B9jk3j.jpg
[/URL][/IMG]
2QpbB0.jpg
[/URL][/IMG]

tweeterları taktım inceden cıvıl cıvıl ses alıyorum güzel oldu üstünüde ızgarası ile kapattım iyi oldu

gündüz farlarından vazgeçtim takmayacam isteyen varsa satabilirim maliyetine vereyim birinin işine yarasın iki çeşit var elimde bizim araçta sis olunca onlara yer kalmadı

Geri