ben anlamam ama bilenler cevaplasın bence gereksiz gibi geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peki ben bisey sorim tampona isiklandirma yapsam sadece sellektorde yansa nasil olur ve aklimda normalde isik %50 sini kullanicak uzunlarda %100 unu birde bu yapilirmi ?
Yapılır tabi role sayesinde. Ama nasıl bir ışık düşünüyorsun
resim koy da bakalımBu helezon isiklar var onlar mutfak banyo tavanlarina takilanlardan sogutucusu falan var ustunde 3v ile calisiyo ama baya parliyo birde gunduz fari Oluck ayriyetten cokmu olur ? Vede izgaralara flas dusundum beyaz
[/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG]
bu tweeter ın yeri satınaldığım tweeterı buraya nasıl montaj yaparım yardım edermisinizz
merhaba kardeşim senin söylediğin siparişini verdiğim gündüz farıda geldi bunun ince ve çift taraflı bantlı olması yerinin neresi olması konusunda sıkıntı olacak gibi önceki veriğimi farın altındaki yere montaj edecektim ama bunun arkası yapışması lazım arkası boş oluyor ne yapsak acaba ışığı iyi ama yapsaydım güzel olacak ama
Abi tamponun müsait bir yerine yapıştırıver) Illa o boşluklara yapıştırmak istiyorsan ince fikirlerle kolayca yapıştırılır. Ilk bi ona karar ver fikir üretmeye çalışalım hemen
Ayrıca sen o yere tweter almak yerine 10cm hoparlör alsaydın keşke. Onun için var orası