Gündüz farı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mismail
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kardeşim bir şey daha sorabilirmiyim benim aracın farları fazla ışıtmıyor tamam xenon değil ama bu kadarda az olmaması lazım sarı ışık var sisleri açıyorum yinede fazla ışık yaymıyor ne yapılabilir yada ne tür bir lamba ile değiştirebilirim fazla ışık yayması için lambalarımız ne tür lambalar oluyor bizim araçlara ışık fazla verenden alsam hanı h1 h2 h4 ne oluyor sislere yada farlara hepsi farklı mı bana ayrıntılı bilgi verebilirmisin

Abi h değerleri farklı oluyor. Mesela h7yken h1 ampülü alırsan olmaz. Işıtma konusundaysa belki ampüllerin kararmıştır ampül Değişikliği istiyor olabilir. Belki de farda deforme vardır temizlenmesi gerekir. Far ayarın filan normal değilse o gerekebilir. Piyasada xenon çakması mavi renge bürünmüş ampüller satılıyor bunlar ıışıtmıyor Hepsiburada da %25 fazla ışıklı ampüller falan var. Tavsiyem Philips veya Osram. Ben de sinyal ampülü stop ampül ve sislere ampül alacağım n11den.

Bu arada ben de stopların içine gündüz farı diye gezen bu ledlerden kullanacağım; http://m.aliexpress.com/item/2025468162.html

Işık olarak çok güzel uzaktan kendini Gösteren ve en önemlisi tek tek değil de bi bütün olarak florasan lamba gibi yanan led. Gündüz farı niyetine kullanabilirsin ışığı oldukça yeterli abi. Ben bi röle ile arka stoplarda parktayken %50si frene basınca %100 yanan şeklinde yapacağım. Sislere de led ampül koyup sinyal verdiğim zaman sislerin çalışmasını sağlayacağım. Hayırlısı bakalım :))

Bu arada ben de stopların içine gündüz farı diye gezen bu ledlerden kullanacağım; http://m.aliexpress.com/item/2025468162.html

Işık olarak çok güzel uzaktan kendini Gösteren ve en önemlisi tek tek değil de bi bütün olarak florasan lamba gibi yanan led. Gündüz farı niyetine kullanabilirsin ışığı oldukça yeterli abi. Ben bi röle ile arka stoplarda parktayken %50si frene basınca %100 yanan şeklinde yapacağım. Sislere de led ampül koyup sinyal verdiğim zaman sislerin çalışmasını sağlayacağım. Hayırlısı bakalım :))
kardeşim alıntı yapmadan bir mesaj yazdım okurmusun dediğin led den sipariş verdim bakarmısın

http://www.aliexpress.com/item/1pai...-Running-Light-100-Waterproof/1943129997.html

bunu sipariş verdim bakalım bu nasıl diğerini takmayacam o zaman birine veririm bende
sen yarasan güzel olur eline sağlık hayırlı olsun benim araçta kullanılan far ve sis lambalarının ne olduğunu biliyormusun peki ne tür ampül almam lazım phılıps yada osram alırsam nasıl ampül almalıyım

Maşallah abi çok hızlısın:)) Ben de kredi kartının gelmesini bekliyorum iki üç güne gelir alacağım ben de. Farların uzun ve kısası h4 olması lazım sisleri bilmiyorum abi vidalarını çıkarıp bakabilirsin veya servisten öğrenebilirsin yanlış bilgi vermiyim. Almadan önce yaz ki ben de alacağım uygun fiyat yapmaya çalışalım abi. Bu arada ampül almadan önce farlarına bir bak istersen belki sıkıntı onlardır.

Maşallah abi çok hızlısın:)) Ben de kredi kartının gelmesini bekliyorum iki üç güne gelir alacağım ben de. Farların uzun ve kısası h4 olması lazım sisleri bilmiyorum abi vidalarını çıkarıp bakabilirsin veya servisten öğrenebilirsin yanlış bilgi vermiyim. Almadan önce yaz ki ben de alacağım uygun fiyat yapmaya çalışalım abi. Bu arada ampül almadan önce farlarına bir bak istersen belki sıkıntı onlardır.

ilk önce aldığım siparişler geldi hakkatten çok kötü basit isteyen olursa satayım birine :) diğeride öyle değildir umarım güzeldir

ilk önce aldığım siparişler geldi hakkatten çok kötü basit isteyen olursa satayım birine :) diğeride öyle değildir umarım güzeldir

nasıl ne dersiniz
1nJav5.jpg
[/URL][/IMG]

aracın renault 19 ise abim sislerin büyük ihtimal h1 dir uzun/kısa ise h4 dür. sadece ampül sorarsan abicim ben osram night breaker unlimited serisini almayı düşünüyorum ben onları tek geçerim ayriyettende gündüz farınıda almışsın hayırlı olsun iyi günlerde kullan abicim bence güzel olacak gündüz farları

aracın renault 19 ise abim sislerin büyük ihtimal h1 dir uzun/kısa ise h4 dür. sadece ampül sorarsan abicim ben osram night breaker unlimited serisini almayı düşünüyorum ben onları tek geçerim ayriyettende gündüz farınıda almışsın hayırlı olsun iyi günlerde kullan abicim bence güzel olacak gündüz farları

teşekkür ederim ağzına sağlık sağol kardeşim mesajın o kadar güzel olduki yüzümde tebessüm ettim Allah da seni güldürsün tekrar sağol

kardeşim sana bişey sorayım şimdi ben hiç bişi bilmeyen biri olarak gittim adama dedim osram h4 ampül ver bana dersem farların ampülünü doğrumu istemiş oluyorum atıyorum sisler içinde phılıps H1 ampül ver dersem doğrumu istiyorum yada nasıl demeliyim anladığım h1 h4 zaten arabada takılı olan yer kaliteli bir marka ampül almam getirip takmam yeterlimi h1 h4 ü söylemeye karıştırmaya gerek yokmu h1 h4 alınmıyormu yani sadece ampül alırken doğrumu anlıyorum :)

Geri