Gündüz farı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mismail
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi hoparlör daha iyi olabilirdi küçük ama tweet ler de sıkıntı yaşatmaz bence

flaş ışığı :) diyeyim :)

Kusura bakma abi evdeki nette sorun vardı bi hafta. Aldığın ve alacağın twetterlarda boyut aynı olur. Daha çok ses için oraya 10 cm hoparlör iyi gider. Bu arada gündüz farlarını neden takmıyorsun. Satacaksan bana aldığın linki verebilir misin özelliklerine bakayım

Nativist kardes sana birsey soracagim sendeki mercekli farlar in mercek kismi hem uzun hem kisa mi eyer oyle ise yan tarafa ne bagladin ?

Kusura bakma abi evdeki nette sorun vardı bi hafta. Aldığın ve alacağın twetterlarda boyut aynı olur. Daha çok ses için oraya 10 cm hoparlör iyi gider. Bu arada gündüz farlarını neden takmıyorsun. Satacaksan bana aldığın linki verebilir misin özelliklerine bakayım

KARDEŞİM ALACAKSAN sana karlı satacak değilim sen iste yeter arabada sisler varya o yüzden önde kalabalık olacak oraya ölçtüm olmadı buraya ölçtüm olmadı elektrikçide ne gerek var diyince uğraşmasın diye bıraktım vazgeçtim daha önce aldığım gündüz farının resmini atmıştım sonradan aldığımda senin bana bundan al bu daha iyi dediğin ledler 14 cm iki adet verdik sipariş birde

sen bana benim araca uyacak h4 far için ve h1 sisler için aliexpresden lamba önersende baksam halojen diyor ama xenonda yazıyor bende xenon yok uyarmı bu h4 far lambası alsam çinden ucuz orda galiba ne dersin

abi hoparlör daha iyi olabilirdi küçük ama tweet ler de sıkıntı yaşatmaz bence

sağolasın kardeşim tweetlerden ses çıkıyor ince tizler güzel sesi var iyi oldu keşke 10 cm hoparlör alsaydık ama bilmeyince böyle oluyor çok sese ihtiyacım yok zaten tizler içinde tweeterlar güzel oldu sağol

http://www.aliexpress.com/item/1pai...-Running-Light-100-Waterproof/1943129997.html
bu kardeşim
http://www.aliexpress.com/item/Free...-Daylight-Kit-Super-White-12V/1893556333.html
diğeri de bu

Geri