Gündüz farı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mismail
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Linkte bahsettiğiniz gündüz farlarını taktınızmı

yok daha takmadım ama geçmezse muayeneden takmayacam gibi fakat burak abi muayeneden geçer dedi yeni araçların çoğunda var bunlar geçer problem olmaz dedi gelince takacam tweeterların nasıl montajını yaparım bana onların hakkında bilgin varmı yerinin resmini koymuştum mesajlarda var

Sislerin yanina olur anca bence...

Linkte bahsettiğiniz gündüz farlarını taktınızmı

siparişim daha gelmedi gelirse takacağım muayenede sıkıntı olmaz göz almadıktan sonra dedi bir abim gelince tweeter larımı ve gündüz farlarımı takacağım

eyvallah sağol dikkate alacağım gelsinde fotoshop yapabilen varsa deneme yapabilir misiniz nasıl uyumu olur

02kJ4o.jpg
[/URL][/IMG]

merhaba arkadaşlar gündüz farını photoshop la uygulaya bilecek bir arkadaş varmı farın altınamı iyi olur yoksa sislerin yanına mı ne dersiniz nereye takılması iyi olur göze hitap ederek gözü almayan muayeneden geçebilecek bir yere takılması iyi olur fikir alabilirmiyim teşekkürler

kardeş banada resimleriyükledim yardımcı olabilecekmisin sağolasın bekliyorum :)
Nereye takılacağı konusu biraz sizin isteğiniz ve ustanızın bakışaçısıyla ilgili ben ona göre taktırdım ben kendim takmadım istersen telefon verim Maslak'ta ustam yardımcı olur

Nereye takılacağı konusu biraz sizin isteğiniz ve ustanızın bakışaçısıyla ilgili ben ona göre taktırdım ben kendim takmadım istersen telefon verim Maslak'ta ustam yardımcı olur
sizin araç 19 mu bir resim alabilirmiyiz nasıl olmuş yada hatırlamadım megane mıydı sanki vardı resim değilmi bakmadan yazdım

Yer konusunda sizin nasıl hoşunuza gidecekse öyle takın bence. Ben de bundan almıştım bi sene önce ama hiç mi hiç memnun kalmadım. Zaten yeni yeni o zamanlar çıkmıştı bunlar gündeme. Sizin aldığınız ile benim kullandığım aynı ürün. Gündüzleri yok denecek kadar az ışıtıyor. Geceleri de bir işe yaramıyor. Ayrıca ürünü montajlamadan önce kapak kısmını silikonla iyice oturtun yoksa kolay su alıyor. Daha güçlü bir sistem almanızı tavsiye ederdim ama artık almışsınız kullanın. :)

Geri