Gündüz farı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mismail
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence taktırabilirsiniz tavsiye ederim

kardeş banada resimleriyükledim yardımcı olabilecekmisin sağolasın bekliyorum :)

ledleleri kaç paraya takıyor usta bilgi alabilirmiyim bende taktıracam da arabaya led

Son düzenleme:
voLRR4.jpg
[/URL][/IMG]

park sensörüm böyle oldu
gündüz farımı da gelsin takayım birde tweeter lar gelsin onları nasıl takayım torpidodaki yerinin resmini yükleyeyim tweeterların adresini yüklemiştim zaten bu konuda ne yapmam gerektiği konusunda şöyle yap diye yardımlarınızı bekliyorum

Bence taktırabilirsiniz tavsiye ederim

hocam yerkonusunda bana yardımcı olabilitrmisin resim yükledim ön tarafın neresi olur uygun olarak siparişleride verdim adreslerini yükledim inceleyebilirmisin bana yardımcı olablirmisiniz teşekkürler

nGg29l.jpg
[/URL][/IMG]
voLRA6.jpg
[/URL][/IMG]
1nkrap.jpg
[/URL][/IMG]
Lo4E8G.jpg
[/URL][/IMG]

bu tweeter ın yeri satınaldığım tweeterı buraya nasıl montaj yaparım yardım edermisinizz

sonradan takılan gündüz farı muayeneden geçmiyormuş dendi bilgisi olan varmı bende sipariş geçmiştim ama takmayacam o zaman elimde kaldı merakla aldım ama sıkıntı oluyorsa takılmayacak muayeneden nedne geçmez modifiye ye mi giriyor bu işler

sonradan takılan gündüz farı muayeneden geçmiyormuş dendi bilgisi olan varmı bende sipariş geçmiştim ama takmayacam o zaman elimde kaldı merakla aldım ama sıkıntı oluyorsa takılmayacak muayeneden nedne geçmez modifiye ye mi giriyor bu işler
Sonradan takilan xenonlarada muayeneden gecmiyor 2 yilda bir tekrar degistirip muayene sonrasi takabilirsiniz.
Muayene sirasinda gündüz farları yanmaz ise sorun çıkacağını zannetmiyorum

Geri