Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6 ay üzerine direksiyon kutum değişti bagaj ayarlandı ilk defa sıfır araç keyfi almaya başladım. Meğer ne sessiz arabaymış içinde kıyamet kopuyodu parke yolda
6 ay üzerine direksiyon kutum değişti bagaj ayarlandı ilk defa sıfır araç keyfi almaya başladım. Meğer ne sessiz arabaymış içinde kıyamet kopuyodu parke yolda
Katılıyorum bu görüşe eskisiyle arada uçurum var. Sadece motor sesi giriyor içeri şaşırtıcı bir durum gerçekten ) güncelleme yapmayanlara tavsiye edilir bir an önce yaptırmaları için
Arkadaslar benim de yaklaşık 15 gun oldu cok şükür eskisine göre cok sessiz. İnsallah daha da ses gelmez. Rüzgar sesine çözüm bulamadık bir de viraj denge çubuğu ve takozu nuda baharda yaptırıcam ve arabam gözü de daha da güzelleşti
arkadaşlar bu direksiyon kutusu sesi nasıl bişey, benimde direksiyon kutum bozuksa nasıl anlarım? benim araçta da parke yolda giderken navigasyonun etrafından ses gelmeye başladı. bu sorunu seviste giderirler mi....
arkadaşlar bu direksiyon kutusu sesi nasıl bişey, benimde direksiyon kutum bozuksa nasıl anlarım? benim araçta da parke yolda giderken navigasyonun etrafından ses gelmeye başladı. bu sorunu seviste giderirler mi....
clio4 aracımda aynı sorunu bende yaşıyordum.ilk zamanlar farketmedim gıcırtı sesini. 2-3 tane farklı servise gidip bu konu hakkında bilgi aldım.servislerin hepsi viraj denge pabuçlarından kaynaklandığını gördüm. siyah bir demir parçası üzerinde bulunan 2 adet küçük lastik parçası. diğer clio4lerdende aynı sorun geldiğini belirtti servis. değişimi yaklaşık 2 ay önce yaptırdım. şuan hiçbir problem yok. aracınızın garantisi varsa değiştirin, boşuna canınız ümeyin , tesekkürler
benim aracımda da böyle bi sorun var yeni kasa symbol direksiyonu tam toplarken ufak bi ses yapıyo aks lardan gelen ses gibi aynı şekilde mi acaba sorun
benim aracımda da böyle bi sorun var yeni kasa symbol direksiyonu tam toplarken ufak bi ses yapıyo aks lardan gelen ses gibi aynı şekilde mi acaba sorun
servise ugrayıp hem bi çay için hem de gösterin aracınızı .forumda pek fazla yeni symbol kullanan olmadıgı için aynı sorun mu su an bilinmiyor.ögrendikten sonra bizleri de bilgilendirmiş olursunuz
Benim clio4ümde çıkmamıştı bu sorun ama capturu aldığımda oldu ve değişimi 15 gün içinde yapıldı herhangi bir sırun da yok şu an.
Ama tek tavsiyem aracınızda ne olursa olsun şikayetlerinizi renaulta mail ile iletin hem geri bildirim oluyor ve sonraki serilerde düzeltiliyor hem de işiniz daha güzel halloluyor