Tuna bey içime su serptiniz. içimde hep bir şüphe vardı acaba tekrarlarmı diye. demekki olayı çözmüşler.inşallah bu sorunla bir daha karşılaşmayız.benimkide hallolmuş görünüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Degerli forum uyeleri tekrar merhaba
Uc gun once istinye mais e gittim ve clio icon dci manuel beyaz renk arac icin siparis verdim.ama daha sonra yeni clio hakkinda okuduklarim ozellikle direksiyon kutusundan gelen ses benim kafami karistirdi.bu sorun 2014 model araclardada devam ediyormu yoksa 2014 modellerde bu sorun yokmu.yada bu sorunu serviste kutuyu degistirerek mi cozuyorlar.eger boyle ise degistirilen kutu ile sorun cozuluyormu, ses tamamen kesiliyormu.aracin bu sekilde tikirti, gicirti gibi anormal ses gelen yeri varmi.ses konusunda cok hassasim.bu konularda beni aydinlatirsaniz sevinirim.simdiden teşekkür ederim
Oncelikle cvp veren forum uyelerine teşekkür ederim.okuduklarimdan clio secmek ile yanlis tercih yaptigim kanisina vardim.Aracım 2014 model.2 aydır kullanıyorum 6bin kmde.2bin kmden sonra tıkırtılar başladı.Ben de bu seslerden inanılmaz rahatsız olan birisiyim.Direksiyon kutusundan tıkırtılar geliyor hatta arada camlardan da tıkırtı geldiğini duyuyorum.Otobanda yani tamamiyle düz olan yolda sorun yok.Ama en ufak pürüzlü yolda inanılmaz rahatsız edici sesler geliyor.Tamamen malzeme kalitesizliğiyle alakalı.Yani 2014 modelde değişen bişey yok.Arkadaşların söylediğine göre sorun çözülüyormuş.Bakalım ilk bakımı geldiğinde hallettiricem inşallah.