Direksiyon kutusu değişenler??

servise ugrayıp hem bi çay için hem de gösterin aracınızı :) .forumda pek fazla yeni symbol kullanan olmadıgı için aynı sorun mu su an bilinmiyor.ögrendikten sonra bizleri de bilgilendirmiş olursunuz :eyv

en mantıklı karar bu olcak zaten en kısa sürede uğrycam bakalım torpido dan da sesler gelmeye başladı parke yollarda biraz titreme mevcut bi elden geçirtcez anlaşılan :)

en mantıklı karar bu olcak zaten en kısa sürede uğrycam bakalım torpido dan da sesler gelmeye başladı parke yollarda biraz titreme mevcut bi elden geçirtcez anlaşılan :)
garantisi oldugu sürece baktırın tüm sorunlarınıza kafanız rahat olsun .

Aracımda düzeltilmiş direksiyon kutusu geldıgınde degıstırıldı sonra yaylara yaglama yapıldı ayrıca viraj denge cubugunda bulunan sagda ve solda 2 adet kare seklınde kaucuk var o degıstı ve aracta kasıslerde tıkırdı gıcırtı yok küt küt sesi var .

Daha önce rüzgar sesi sorunu vardı oda çözüldü.

Sende buna göre servise ısrarla bunlar var de.

Arkadaşlar benim aracın viraj demir lastikleri değişti ve kasislerden geçerken oluşan gacırtı,gucurtular kayboldu.

Fakat şöyle bir sıkıntım var direksiyonu özellikle soğuk havalarda sol tarafa çevirdiğimde hala bir gıcırtı sesi geliyor viraj demir lastikleri değişmeden öncede vardı halada devam ediyor acaba bunun sebebi nedir?

arkadaşlar benim aracında direksiyon kutusu ve denge takozları değiştirildi ve şuan gerçekten ses yok. bazı arkadaşlar araçtari rüzgar sesinden şikayetçiler galiba, bende de aynı sorun vardı, serviste ön camların kelebeklerine izalasyon yapıyorlar, aslında çok nitelikli bir iş değil, bildiğiniz evde pencerelerde kullandığımız yapışkan sünger gibi bir malzeme takıyorlar içine ama rüzgar sesini çok büyük oranda kesiyor, bundan başka ön büyük camdan gelen rüzgar sesi kesilmiyor sadece, o da camın kasası ile ilgili bir durummuş, malum ön büyük camda fitil yok dışdan, fabrika bunu iyileştirebilirmiş ama bundan biz yaralanlanamayabilirmişiz benim öğrendiğim bu sizlerin bilgisi olsun istedim.

Benimde direksiyon kutusu ve viraj demir sanırım değiştirdiler. direksiyon kutusu için 5 ay bekledim. sorun kalmadı. gacırtı gucurtuda yok oldu. Sadece bagajda açılıp kapanırken gacur gucur ediyor onuda kesemediler. Birde sağ arka kapı kilit mekanizması değişti.

Arkadaşlar benim aracın viraj demir lastikleri değişti ve kasislerden geçerken oluşan gacırtı,gucurtular kayboldu.

Fakat şöyle bir sıkıntım var direksiyonu özellikle soğuk havalarda sol tarafa çevirdiğimde hala bir gıcırtı sesi geliyor viraj demir lastikleri değişmeden öncede vardı halada devam ediyor acaba bunun sebebi nedir?

kardeş benimki de değişti 3 gün önce ama soğuk havadaki bu tıkırtı bende de mevcut hala değişen bir şey olmadı artık dava açmaya karar verdim yeter artık canıma tak etti aracı aldığımdan beri düzenli olarak servise gidip duruyorum viraj lastikleri değişti direksiyon kutusu değişti ama hala soğuktaki tıkırtı geçmedi özellikle direksiyon dediğiniz gibi sola çevirince daha da çoğalıyor .... ve fren yaparken son duruşta garç gurç diye amortisörlerden de ses geliyor yetti canıma artık

arkadaşlar benimde direksiyon kutusu değişti. Ama çukurlarda stabilize yollarda ön taraftan takur tukur sesler geliyor sanki ön tekerler boşta gibi sizdede aynısımı var bu durum normal gelmiyor. Başka reno kullananlara soruyorum servise gidiriyorum reno bu normal diyorlar.

Bu konuyla ilgili 3 sorunum vardı:

1) Direksiyonda sağa kırdığımda bozuk zeminde gelen takırtılar
2) 120 ve üzeri hızlarda gelen rüzgar sesi
3) Soğuk havalarda kasislerden geçerken önden gelen gacırtılar

Bu sorunlar için Nevşehir Gençler servisinde uygulama yapıldı.Direksiyon kutusu 2. gelen partiden takıldı.İlk gelen partide hatalar giderilmemiş diye uyarıldığım için iyileştirme yapılmış olan 2.parti kutulardan takıldı.Ses kayboldu.Kelebeklerden gelen ses için sökülüp siyah silikon benzeri bir izolasyon köpüğü sıkıldı ve sesler kayboldu.Ön takımlar için ise viraj denge kolu ve takozlar değiştirildi.Yaklaşık 3 aydır herhangi bir sounum yok çok şükür.

Arkadaşlar belki yazıldı belki yazılmadı kusuruma bakmayın ama direksiyon kutusu değiştiğinde mutlaka terazisine baktırın.. yerleri tamam belli ama terazisi tutmazsa hem ses hem çekme yapıyo..

Geri